ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η Οστάνδη δεν με σεβάστηκε»

Στην δίψα του να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων στη νέα πρόκληση της καριέρας του αναφέρθηκε ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος στάθηκε και στο  γεγονός ότι πλήρωσε ο ίδιος ένα μέρος των χρημάτων, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

 

Αποφασισμένος να γνωρίσει μεγάλες στιγμές και το κυριότερο να σταθεί αντάξιος των υψηλών προσδοκιών που του ανοίγονται με την έλευσή του στον Ολυμπιακό, παρουσιάζεται ο Σίλβιο Προτό.

Ο διεθνής Βέλγος τερματοφύλακαςσε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσα της πατρίδας του εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσι τους πρωταθλητές Ελλάδα,ς ώστε να εκπληρώοσυν τους υψηλούς τους στόχους. Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός ότι η διοίκηση της προηγούμενης ομάδας του, της Οστάνδης δεν τον σεβάστηκε κι αναγκάστηκε να πληρώσει ο ίδιος ένα μέρος των χρημάτων που απαιτήθηκαν, προκειμένου να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό:

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ. Τότε ο Μότζι πήρε το τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έψαχνε έναν δεύτερο τερματοφύλακα και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε. Μετά με πήρε ο ίδιος ο Χάσι τηλέφωνο. Του είπα ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά ήμουν πολύ ζεστός στο ενδεχόμενο να έρθω.

Όταν μετακόμισα πέρυσι στην Οστάνδη, ο τότε ατζέντης μου, μου είπε ότι η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο αν βρεθεί μια καλή ευκαιρία για μένα. Και ο Ολυμπιακός φυσικά είναι για έναν παίκτη πλέον στα 34. Έτσι πίστευα ότι η Οστάνδη θα με άφηνε ελεύθερο, αφού ήρθα και ως ελεύθερος από την Άντερλεχτ.

Ο ιδιοκτήτης της Οστάνδης, Μαρκ Κουκ, δεν με άφηνε να φύγω χωρίς χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρώσει αυτό το ποσό και πλήρωσα εγώ ένα μέρος και τα υπόλοιπα η ομάδα, ενώ ο Μότζι Μπαγιάτ άφησε στην άκρη την προμήθειά του.

Έκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. Η Οστάνδη δεν με σεβάστηκε. Εγώ τους είπα ότι ήμουν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και πώς θα έπρεπε να ψάξουν άλλο τερματοφύλακα.

Η συμφωνία με τον Χάσι ήταν σαφής: Νο1 είναι ο Καπίνο. Ο Καπίνο είναι ελαφρώς τραυματίας, οπότε ίσως να κάνω ντεμπούτο αυτό το σαββατοκύριακο. Υπάρχει μία νέα πρόκληση. Ποιος να το φανταζόταν πριν λίγους μήνες ότι θα συνέχιζα να παίζω στο Champions League».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button