ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ώρα του τίτλου στις Γυναίκες [vids]

Πράγματι, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Μιας και έφτασε η ημέρα των ημιτελικών και του τελικού των πλέι οφ, στο πρωτάθλημα των Γυναικών. Λοιπόν, οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου μπαίνουν στα πλέι οφ με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός παραμένει το μεγάλο φαβορί. Καθώς έκανε το απόλυτο στην κανονική περίοδο. Όμως τώρα πρέπει να το επιβεβαιώσει ξανά. Η ώρα του τίτλου στις Γυναίκες.

Τα πλέι οφ των Γυναικών με έπαθλο τον τίτλο

Για την ακρίβεια, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα γίνει γνωστή η νέα πρωταθλήτρια στην Α1 κατηγορία των Γυναικών. Εκτός από τον πρώτο της κανονικής περιόδου, Ολυμπιακό, το «παρών» δίνουν ακόμα οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΑΣ Πέρα Αθηνών. Ειδικότερα, τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣ Πέρα και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, αμφότερες αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 15:00. Βέβαια, πρέπει να τονιστεί πώς τόσο οι ημιτελικοί όσο και ο τελικός είναι μονά ματς. Δηλαδή όποιος νικήσει περνά, καταρχάς, στον τελικό. Επίσης, όποιος επικρατήσει εκεί (σ.σ.: ώρα έναρξης στις 17:30) θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. Επιπρόσθετα, οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά. Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός των πλέι οφ. Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός στοχεύει αποκλειστικά στην κατάκτηση της κούπας. Η ώρα του τίτλου στις Γυναίκες.

15:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣ Πέρα

17:30 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΛΕΪ ΟΦ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button