ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η ώρα για την πρώτη κούπα

Η νέα σεζόν αρχίζει αύριο βράδυ για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Μιας και στις 20:15, της Δευτέρας, ο περσινός κυπελλούχος Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, το Super Cup 2023. Για την ακρίβεια ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ την ΑΕΚ. Η ώρα για την πρώτη κούπα.

Η ώρα του Θρύλου

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Καθώς ο περσινός κυπελλούχος Ελλάδας έκανε την τελευταία του προπόνηση, στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ. Δηλαδή στο γυμναστήριο που το βράδυ της Δευτέρας οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Όμως, στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει μεγάλη διάθεση. Αλλά και πίστη για την αυριανή αναμέτρηση. Καθώς τόσο ο Νίκος Γραμματικός όσο και οι παίκτες του είναι έτοιμοι. Για την κούπα. Για να πάρουν τον τίτλο. Αλλά και να διατηρήσουν τα σκήπτρα. Μιας και πέρσι κατέκτησαν τον αντίστοιχο τίτλο, με αντίπαλο την Πυλαία. Η ώρα για την πρώτη κούπα.

Με στόχο την πρώτη κούπα

Λοιπόν, η σεζόν αρχίζει αύριο βράδυ επίσημα για τον Ολυμπιακό. Καθώς θα κριθεί ο πρώτος τίτλος. Αν και η ομάδα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη, όλοι είναι αποφασισμένοι. Δηλαδή έτοιμοι για μια μεγάλη «μάχη». Καθώς ξέρουν τι σημαίνει αυτό το ματς! Επομένως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο αυτό ματς, με στόχο τον πρώτο τίτλο. Άρα να αρχίσει η σεζόν ιδανικά, όπως πέρσι, με μια ακόμη κούπα. Για να μπει ο Θρύλος με το… δεξί. Διότι η αρχή είναι το… ήμισυ του παντός!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button