ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ομερτά στο μπάσκετ βασιλεύει

 

 

 

 

 

 

 

Οι ημέρες για τους τελικούς της Basket League  πλησιάζουν και κανενός υπεύθυνου είτε της πολιτείας, είτε του ιδίου του μπάσκετ ιδρώνει το αυτί του για τα τεκταινόμενα.

Τι σκάνδαλα έχουν γίνει, τι παρανομίες , ρε κανενός το αυτί δεν ιδρώνει επ ουδενί λόγω. Σιωπή..Ομερτά . Και έρχονται οι Αγγελόπουλοι, στέλνουν επιστολή στον Τσίπρα με κοινοποίηση και στον Βασιλειάδη,ζητώντας ξένους διαιτητές ή αναβολή των τελικών αλλά κανένας δεν ασχολείται .

Αφήνουν να εννοηθεί πως θα γίνει μια προσπάθεια συζήτησης, αλλά οι ημέρες περνάνε, οι σκιές συνεχίζουν να υπάρχουν σε ΚΕΔ και ΕΟΚ, αλλά για κάποιους απλά ξημερώνει μία νέα ημέρα.

Mέσα σε όλα ήρθαν και οι δηλώσεις ενός εκ των τεσσάρων διαιτητών  που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα, ο λόγος για  τον Γιάννη Φούφη που μίλησε στο YELLOW Radio  και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- σε οφειλές 3.000.000 Ευρώ από την ομοσπονδία προς τους διαιτητές..Ιδου ένα απόσπασμα..

Για όσα έγιναν στην χθεσινή (30/5) συνεδρίαση της ΚΕΔ: «Η χθεσινή ημέρα ήταν ένας τρόπος να μη μας συνδέσουν γιατί το χρονικό σημείο είναι τέτοιο πριν τον τελικό, έβγαλαν μία λίστα στην προηγούμενη συνάντηση που έκανε η ΚΕΔ με 20 διαιτητές που δεν ήμασταν μέσα σε αυτούς τους 20 διαιτητές για τα ημιτελικά των πλέι οφ. Ήρθε λοιπόν η χθεσινή συνεδρίαση και θέλαμε να μας πουν τον λόγο μία τελευταία φορά γιατί δεν συμπεριληφθήκαμε σε αυτήν την λίστα, βάσει ποιων κριτηρίων και ποιας απόφασης. Φυσικά δεν πήραμε καμία απάντηση και αυτό είναι παράβαση καθηκόντων και μας αναγκάζει να προσφύγουμε ακόμα και στο αστυνομικό τμήμα. Στην αστυνομία πήγαν ο κ. Βασιλακόπουλος και τα 4 μέλη της ΚΕΔ. Κανένας δεν μπήκε φυλακή γιατί αποφάσισε ο εισαγγελέας να μη γίνει αυτό. Επίσης, για να είμαστε και εμείς σωστοί με τα γεγονότα μας έκαναν και εμάς μήνυση για ψευδορκία και θα ακολουθήσει τακτική δικάσιμος. Θα πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι ο διαιτητής έχει φωνή και δεν είναι υποχείριο κανενός. Ο διαιτητής είναι Έλληνας φορολογούμενος. Εγώ πληρώνω φόρους και οφείλω να έχω φωνή.

Αναγκαστικά, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε ότι λέει ο νόμος. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας».

Για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο: «Είμαι σε μία πολύ δύσκολη θέση αυτήν τη στιγμή να μη πάμε προσωπικά και να μη κάνω κάποιο σχόλιο. Γνωρίζει ο καθένας τι έχει συμβεί και θα αποκαλυφθούν όλα. Η ομοσπονδία χρωστάει περίπου 3 εκατομμύρια στους διαιτητές από την Α1 μέχρι την Α2. Αυτήν την ερώτηση πρέπει να την απαντήσει ο κ. Βασιλακόπουλος».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button