ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η ομάδα θέλει όλους τους τίτλους» (video)

Η Κατερίνα Σωτηρίου αναφέρθηκε στην παρουσία του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα Final-4 αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Είμαι προσωπικά χαρούμενη και όλη η ομάδα μου και το σταφ που θα πάρουμε μέρος σε ένα ακόμα Final 4. Τα λόγια είναι περιττά και ο μόνος μας στόχος είναι να κερδίσουμε και να φέρουμε πίσω το τρόπαιο στον Πειραιά και την ομάδα μας».

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο και αν αυτό γεμίζει με άγχος τις «ερυθρόλευκες» υποστήριξε πως: «Ίσα ίσα που είναι ένα ακόμα κίνητρο για την ομάδα να σπάσει κάποιο ρεκόρ ίσως, να καταφέρει για τέταρτη σερί φορά να κατακτήσει το Κύπελλο. Ξέρουμε που βρισκόμαστε και έχουμε μάθει στην πίεση, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Αν θέλεις να παίζεις σε αυτό τον σύλλογο πρέπει ο σκοπός σου να είναι πάντα η νίκη και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Και αυτοί είναι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Σχετικά με την ιδιαιτερότητα που έχει ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, η Σωτηρίου είπε: «Είναι δύο μεγάλοι σύλλογοι και σίγουρα ένα ιδιαίτερο ματς. Είναι ένα ντέρμπι των “αιωνίων” και θεωρώ ότι έχουμε πλεονέκτημα σε όλους τους τομείς και όσο σέβεσαι τον αντίπαλο, τόσο μεγάλη κάνει τη νίκη σου και την κατάκτηση του τροπαίου στη συνέχεια».
Αναφορικά με το πώς νιώθει που ο Ολυμπιακός ήρθε τρίτος στην Ευρωλίγκα σε προβολές στα παιχνίδια του στο YouTube υποστήριξε: «Αυτό δίνει χαρά σε όλον τον σύλλογο. Αυτό σημαίνει ότι εμείς οι αθλήτριες, ο σύλλογος και οι φίλαθλοι είναι κομμάτι αυτού του συλλόγου. Όλοι βοηθάμε ο καθένας με τον τρόπο του, το να φτάσουμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά και το γυναικείο μπάσκετ είναι ιδιαίτερη χαρά και μας δίνει κίνητρο για να προσπαθούμε και να νιώθουμε την στήριξη του κόσμου. Και στο τέλος να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button