ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η μεταγραφή Σπανούλη σημάδεψε την καριέρα μου!»

1474776

Στην κατακόρυφη άνοδο της καριέρας του από την ημέρα, όπου ο «Κill-Bill» υπέγραψε στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο πασίγνωστος ατζέντης Μίσκο Ρασνάτοβιτς.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η πολύκροτη προ εξαετίας μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό δεν έμελλε μόνο να αλλάξει το ρουν της μπασκετικής ιστορίας και των ισορροπιών της χώρας ., αλλά αποτέλεσε σημείο αναφοράς και για τη μετέπειτα πορεία της καριέρας του Μίσκο Ρασνάτοβιτς.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα «espreso.rs» ο γνωστός μάνατζερ, λέγοντας πως για να πραγματοποιηθεί ήθελε πολύ… κουράγιο και πως λίγοι συνάδελφοί του θα το είχαν για να την ολοκληρώσουν.

«Υπάρχουν πολλές μεταγραφές που έκανα. Όμως, εκείνη που σημάδεψε την καριέρα μου από όλες τις πλευρές, είναι του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως πολύ λίγοι συνάδελφοί μου θα είχαν το κουράγιο να κάνουν κάτι τέτοιο. Μία άλλη μεταγραφή απλά θα ξεχώριζε, αλλά η συγκεκριμένη είχε μεγάλη επιρροή στο πρακτορείο μας. Άλλη μία πολύ μεγάλη μετακίνηση ήταν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2002», ήταν η απάντηση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στη μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ως μάνατζερ.

Για τις σχέσεις του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και αν του ζήτησε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη:
«Όχι δεν μου έχει ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Και δεν πιστεύω πως αυτό είναι κάτι λάθος. Από το 1982 μέχρι το 2015 οι σχέσεις μας ήταν εξαιρετικές, αλλά από τότε που προσελήφθη στον πάγκο της Σερβίας, οι σχέσεις μας ψυχράθηκαν. Δεν υπήρξε διαμάχη, αλλά δεν θα ήταν καλό για το κοινό να έχουμε εξαιρετικές σχέσεις εμείς οι δύο. Απλώς, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως το 80% και πάνω των πελατών δεν είναι Σέρβοι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button