ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κατάσταση των πραγμάτων

Ο Ζερεμί Ματιέ παραμένει στην μεταγραφική επικαιρότητα και στην Πορτογαλία και στην Γαλλία θεωρούν πως είναι υπαρκτό το θέμα για τον Ολυμπιακό και ότι έχουν γίνει επαφές.

Σε Γαλλία και Πορτογαλία τα ρεπορτάζ θέλουν την Σπόρτινγκ να μην έχει πρόβλημα στο να φύγει ο παίκτης. Η ομάδα της Λισσαβώνας, ωστόσο, επιθυμεί να τον κρατήσει απλά όχι με τα ισχύοντα οικονομικά δεδομένα και με το συμβόλαιο που παίρνει.

Ο Ματιέ δεν θα κλείσει πουθενά με λιγότερο από 1,1 εκατ. ευρώ ή 1 εκατ.. Τα συμβόλαια του Γάλλου ήταν πάντα πολύ καλά και δεν θα αλλάξει αυτό τώρα παρά την ηλικία του.

Ο Ματιέ φέρεται να θέλει να συνεχίσει στην Σπόρτινγκ. Εάν δεν γίνει αυτό υπάρχει και η προοπτική της Γαλλίας αλλά και το ενδιαφέρον από Ιβηρική. Όλο αυτό δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό αλλά με την Ελλάδα που δεν είναι ποτέ Νο1 προτεραιότητα τέτοιων παικτών. Στο μυαλό του κάθε Ματιέ υπάρχουν τα πιο καλά πρωταθλήματα πρώτα. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει πιθανότητες. Έχει, ωστόσο δεν είναι η βασική επιλογή.

Ο Ματιέ θέλει να κλείσει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο σε ένα όσο πιο καλό πρωτάθλημα θέλοντας να δείξει πως δεν είναι “τελειωμένος”. Άλλωστε έκανε γεμάτη χρονιά στην Λισσαβώνα με την Σπόρτινγκ.

Οι τρεις γαλλόφωνοι του Ολυμπιακού με τους Μοντέστο και Καρεμπέ να έχουν κομβικό ρόλο στην ομάδα και τον Ισά να συνεργάζεται ως agent έχουν καλές επαφές με την γαλλική αγορά αλλά και με Γάλλους παίκτες. Εάν κάποιοι μπορούν να πείσουν έναν τέτοιον στόπερ να κλείσει οριστικά και τυπικά στον Ολυμπιακό είναι εκείνοι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close