ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η καλύτερη κίνηση στην κατάλληλη στιγμή

Το ερυθρόλευκο πρωινό ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού. Πρωινό καφεδάκι και scroll down στα σόσιαλ. Και ξαφνικά πάνω πάνω τσακ, ο Σα!

Πώς να μη πεις ότι η μέρα σου έφτιαξε για καλά! Και πόση αισιοδοξία μπορεί να πέρασε εκείνη τη στιγμή από το μυαλό του καθενός.

Η ανανέωση και ως εκ τούτου η συνέχεια της παρουσίας του Ζοσέ Σα, θα καταγραφεί ως μια από τις πιο σημαντικές κινήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν. Και είναι, αφού η συγκεκριμένη κίνηση φανερώνει πως έχουμε έμπρακτα την συνέχεια του περσινού πλάνου που ηταν να ξαναχτιστει ο Ολυμπιακός από την αρχή. Έχουμε ξαναγράψει σε άλλο άρθρο πως ένα σωστό χτίσιμο μεταφράζεται σε τίτλους. Ξεκάθαρα σε τίτλους αφού δεν μπορεί να υπάρχει άλλος στόχος. Και ο Ζοσέ Σα είναι ένας ογκόλιθος για να στεριώσει αυτό το οικοδόμημα που θέλουμε πολύ του χρόνου να λέγεται πρωταθλητής.

Η κίνηση ανανέωσης του Σα είναι η καταλληλότερη στην καταλληλότερη στιγμή. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ολυμπιακός κινήθηκε πολύ πιο γρήγορα από έναν κοινό προγραμματισμό και “καθάρισε” τα καθέκαστα στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα. Καλά τα ψέματα, το νούμερο ένα σε μια ομάδα είναι το νούμερο… 1!!! Κι αν νιώθεις σίγουρος εκεί, μπορείς να προχωρήσεις στα επόμενα.

Συνεπώς έχουμε κάθε λόγο να πούμε πως σε ότι αφορά την – πολύ δύσκολη – περίπτωση του Σα, την οποία ο Ολυμπιακός “πάλεψε” πολλούς μήνες, παίρνει άριστα. Άριστα στον χρόνο που έκλεισε την παραμονή του παίκτη για να κλείσει το “1”, άριστα για να προετοιμαστεί και ο παίκτης, άριστα για τους χειρισμούς, άριστα για την πιστότητα με την οποία ακολουθεί το πλάνο της.

Και προχωράμε, όπως πάντα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button