ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη νέα καταγγελία

Είναι αλήθεια πώς μετά τη νέα καταγγελία που έκανε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, στον… αέρα κυκλοφόρησαν πολλές πληροφορίες. Ακόμα και για τους λόγους που έγινε. Ωστόσο στην πλειοψηφία τους ήταν ανακριβείς. Διότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προσωρινή αναστολή των πειθαρχικών ποινών κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Εξάλλου, η καταγγελία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου έχει γίνει από την περασμένη Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη νέα καταγγελία.

Η νέα καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός έγινε στις 23/1

Λοιπόν, επειδή πολλά έχουν κυκλοφορήσει. Αλλά πρέπει να ειπωθούν και αλήθειες. Δηλαδή τι έγινε πραγματικά, αλλά κυρίως πότε έγινε. Ώστε να μην υπάρχει «σπέκουλα» γύρω από ένα θέμα. Μιας και ορισμένοι έχουν τη συνήθεια να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως τους βολεύει! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη νέα καταγγελία.

Επομένως καλό είναι να υπάρξουν και οι σχετικές διευκρινήσεις. Για την ακρίβεια, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε την περασμένη Πέμπτη (23/01/2025), στην κατάθεση καταγγελίας ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. (σ.σ.: Αθλητικός Δικαστής). Ειδικότερα, για τις πρόσφατες (σ.σ.: 20/01/2025) δυσφημιστικές αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μιας και σε αυτές κατήγγειλε δημόσια την Ε.Ο.Κ. ως «Εγκληματική Οργάνωση Καλαθοσφαίρισης».

Πιο συγκεκριμένα, η πλευρά των «ερυθρολεύκων» επισημαίνει πώς: «Δεν σχετίζεται, συνεπώς, με οιονδήποτε τρόπο με την προσωρινή αναστολή των πειθαρχικών του ποινών. Την οποία φέρεται να έλαβε μόλις χθες ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου (;) Αθηνών, χωρίς την οιαδήποτε γνώση ή συμμετοχή της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και ενώ δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί ούτε καν τα σκεπτικά των προσβαλλόμενων αποφάσεων του Α.Σ.Ε.Α.Δ. (!).»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button