ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… επιβράβευση του Μαλούτα

Το περασμένο Σάββατο, στο ματς του Ολυμπιακού Β’ στην Καλαμάτα, ο διαιτητής Μαλούτας έδωσε… ρεσιτάλ. Ειδικότερα η απόφασή του να καταλογίσει πέναλτι το επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στον Μαυρουδή έμεινε στην ιστορία. Αλλά στην ΚΕΔ μάλλον δεν είδαν καν το βίντεο του ματς που έγινε στη μεσσηνιακή πόλη. Γιατί τον όρισαν στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η… επιβράβευση του Μαλούτα!

Ο Μαλούτας από την Καλαμάτα στη Φιλαδέλφεια

Όπως και να το κάνουμε, αυτό που συνέβη το λες και… επιβράβευση. Μάλλον στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τη διαιτησία του ρέφερι από την ΕΠΣ Ημαθίας, το περασμένο Σάββατο στην Καλαμάτα. Αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση… Γιατί τον όρισαν στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα της Super League 1. Βέβαια το πιθανότερο είναι πώς ο Φρόιντφελντ δεν έχει δει τί έκανε ο Μαλούτας στο Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’. Εξάλλου πού να το δει;

Όταν είναι μεταξύ Σουηδίας και Ελλάδας, πώς να παρακολουθεί τα ματς της Super League 2; Ακόμα δεν βλέπει αυτά της Super League 1! Έτσι έχει ανθρώπους να τον ενημερώνουν. Καθώς οι Έλληνες συνεργάτες του προέδρου της ΚΕΔ έχουν καλύτερη… εικόνα για τις αναμετρήσεις. Κατά συνέπεια η Επιτροπή Διαιτησίας θα διάβασε και την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας του ματς που έγινε στη μεσσηνιακή πόλη. Διότι μάλλον τα είδε όλα σωστά στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο. Το αποτέλεσμα ήταν ο ορισμός του ρέφερι από την ΕΠΣ Ημαθίας στο προσεχές ματς των «κιτρινόμαυρων». Η… επιβράβευση του Μαλούτα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button