ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η απονομή στις πρωταθλήτριες Νεάνιδες [vid]

Ακόμα μια μεγάλη στιγμή για την Ακαδημία βόλεϊ, αλλά και γενικότερα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Μιας και οι Νεάνιδες του βόλεϊ κατέκτησαν το δεύτερο, διαδοχικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά από ένα εξαιρετικό Final-4 στην Κρήτη όπου και σημείωσαν 3 νίκες σε ισάριθμα ματς. Επομένως μετά το φινάλε των αγώνων του τουρνουά, έφτασε η ώρα της κούπας και του πανηγυριού. Η απονομή στις πρωταθλήτριες Νεάνιδες.

Η απονομή του πρωταθλήματος στις «ερυθρόλευκες» Νεάνιδες

Έτσι, μετά το τέλος των αγώνων, έφτασε η ώρα της επιβράβευσης. Όταν η αρχηγός των Νεανίδων του Ολυμπιακού, Βάλια Δαγρέ, σήκωσε το τρόπαιο. Ύστερα η κούπα μπήκε στη μέση και όλα τα άτομα της ομάδας άρχισαν το χορό. Αλλά έδειξαν για ακόμα μια φορά πώς έχουν μεγαλώσει και έχουν μπολιαστεί με την ιδέα του Ολυμπιακού. Διότι όλες, παρέα με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου άρχισαν να τραγουδούν. Ειδικότερα ένα χαρακτηριστικό σύνθημα: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…». Κοντά στις νεαρές και ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μανώλης Τσιρογιάννης. Αλλά και ο τιμ μάνατζερ της πρώτης ομάδας, Νίκος Κατσιούρας που ταξίδεψε στο Ηράκλειο.

Επίσης, υπήρχαν και αρκετές «ερυθρόλευκες» που ξεχώρισαν. Καταρχάς η Βασιλική Ζαφειρίου ήταν η MVP του τουρνουά, αλλά και η καλύτερη πασαδόρος. Ακόμα, η Χριστίνα Τερζάκη ήταν η κορυφαία λίμπερο του Final-4. Έτσι ο Ολυμπιακός άφησε το στίγμα του, στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ20 των Γυναικών. Η απονομή στις πρωταθλήτριες Νεάνιδες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button