ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ανάσταση έγινε το 2011

Το ότι έχουμε φτάσει να στεναχωριόμαστε όταν χάνουμε τελικούς Ευρώπης, όπως σήμερα, τελικούς Ευρώπης ξαναλέμε, κάτι γίνεται! Κάτι τρέχει! Σήμερα δυστυχώς, τα κορίτσια μας της ομάδας βόλεϊ δεν κατάφεραν να φέρουν στον Πειραιά το CEV Challenge Cup όπως συνέβη και πέρσι με την ομάδα πόλο ανδρών στην Βουδαπέστη.

Στενοχωρηθήκαμε, ασφαλώς και δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που δάκρυσαν όταν η Μπούρσα πέτυχε τον τελευταίο πόντο στο ματς μπολ. Όμως κάτι τέτοια γεγονότα, τους μόνους που δεν πρέπει να προβληματίζουν είναι τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όπως και το μέλλον του εκάστοτε τμήματος.

Το ταξίδι της Ανάστασης, λόγω της ημέρας, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011 όταν ανέλαβαν τα άτομα που έπρεπε για να “χτίσουν” μία Αυτοκρατορία.

Σταδιακά, ο Ολυμπιακός μας άρχισε να παίρνει “αγκαζέ” όλους τους εγχώριους τίτλους σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη και αλλού συνέχισε τα βήματα του, είτε αργά και σταθερά, είτε… τροχάδην στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Οι ομάδες, όχι απλά πρωταγωνιστούν πλέον, αλλά κάθε χρόνο φτάνουν σε τελικούς κυπέλλων Ευρώπης. Και στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ένα τμήμα το οποίο κάποιοι το είχαν για “κλείσιμο”.

Όταν βλέπεις πέρσι τον Θοδωρή Βλάχο και τα παιδιά του να μην συμβιβάζονται με την δεύτερη θέση, τότε αντιλαμβάνεσαι πως το ίδιο συνέβη κι απόψε με τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Αυτό μόνο αισιοδοξία και περηφάνια μπορεί να μας γεμίσει.

Γιατί αυτή η ομάδα λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δεν συμβιβάζεται με τίποτα. Και αγωνίζεται παντα για το καλύτερο, παντα για την δόξα του.

Το συμπέρασμα της μέρας ειναι ενα αυτο που είπαμε και πέρσι στην Βουδαπέστη. Συνεχίστε την καλή δουλειά εκεί στον Ερασιτέχνη μας. Μόνο ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ… ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΑΣ… ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button