ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Η άμυνα είναι η ταυτότητά μας, με το χρόνο θα παίξουμε ακόμη καλύτερα» (Video)

Την ακλόνητη πίστη του για ακόμη καλύτερη συνέχεια για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Πέτρος Κανδύλας μιλωντας στην κάμερα του Redaroume.gr.

 

Την αήττητη κούρσα της στο κυνήγι του φετινού τίτλου συνέχισε ακάθεκτη η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ξεπερνώντας στο Άργος το εμπόδιο του Διομήδη με 31-24.

Ο Πέτρος Κανδύλας για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν από τους βασικούς πυλώνες της επιτυχία.ς Μ ετον διεθνή άσο να δηλώνει στην κάμερα του Redaroume.gr  τα αξής:

«Η ομάδα δεν είχε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί, Αρκετοί παίκτες με την Εθνική  ενωματωθήκαμε όλοι πριν από δέκα ημέρες και σίγουρα ήταν έανς λόγος που δεν ξεκινήσαμε καλά. Από εκεί και πέρα όμως η ομάδα έχει ποιότητα. Λεπτό με το λεπτό καταφέραμε να δ΄έσουμε, να βγάλουμε όμορφες φάσεις. Για εμάς τελείωσε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συγχσρητήρια και στον Διομήδη είναι ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος Τώρα έχουμε τρία παιχνίδια όχι τόσο δυνατά και μετά πάμε στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η άμυνα φέτος είναι η ταυτότητά μας, είναι ίναι η βάση μας Από εκεί ξεκινάμε και έπειτα χτίζουμε  και πιστεύω ότι είμαστε σε σωστό δρόμο, να δείξουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα να παίξουεμ ακόμη καλύτερο χάντμπολ

Έχουμε πολύ καλούς παίκτες ενώ είχαμε και την ατυχία να χάσουμε ορισμένους πολύ σημαντικούς παίκτες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button