ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αλητεία δε θα περάσει!

Έφεση κατά της ντροπιαστικής απόφασης για επανάληψη των 20 τελευταίων λεπτών του ντέρμπι της ντροπής του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό άσκησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι να βρουν το δίκιο τους έστω και … καθυστερημένα είναι στον Ολυμπιακό!

Όπως είχαν προγραμματίσει, λοιπόν, οι Πειραιώτες κατέθεσαν έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την απόφαση-ντροπή του Αθλητικού Δικαστή της Super League να συνεχιστεί το ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακός, που διακόπηκε (17/3) μετά τα αίσχη που έκαναν οι χουλιγκάνοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Από τη στιγμή όπου η εφαρμογή των κανονισμών πήγε … περίπατο, από τον Αθλητικό Δικαστή, Χριστόφορο Μάρκου αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί κάτω από τις ίδιες συνθήκες ζούγκλας, που ώθησαν σε διακοπή το ντέρμπι της ντροπής του ΟΑΚΑ η πιραϊκή ΠΑΕ έπραξε τα δέοντα

Με την προοπτική να υπάρξουν έστω και καθυστερημένα οι ποινές που αντιστοιχούν στον Παναθηναϊκό για τα εκτεταμένα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του.

Οι Πειραιώτες μάλισταν έχουν ζητήσει γρήγορη εκδίκαση. Και αυτό διότι εφόσον γίνει άμεσα η εκδίκαση και εν τέλει δεν δικαιωθούν να πέσει ο ορισμός του ντέρμπι πάνω στις αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών που έχει τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός και να μην έχει κόσμο στο ΟΑΚΑ.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button