ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Τρουά δίνει 5 εκατ. ευρώ για Σισέ

Αυτό αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της κορυφαίας γαλλικής εφημερίδας L’ Equipe. Με αυτό το ποσό δεν συζητά ο Ολυμπιακός.

Γίνεται «παιχνίδι» για τον Παπ Αμπού Σισέ και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Την περασμένη σεζόν, ο διεθνής Σενεγαλέζος αμυντικός ήταν δανεικός στην Σεντ Ετιέν. Στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε καλή παρουσία. Όμως, οι «στεφανουά» δεν μπορούσαν να καταβάλουν τη ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ που είχε βάλει ο Ολυμπιακός στη συμφωνία μαζί τους, με αποτέλεσμα ο Σισέ να γυρίσει στο Ρέντη. Το βράδυ της Τετάρτης, στο Μπακού, ίσως τον δούμε και στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Τώρα τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο Σισέ έχει κερδίσει πόντους στο ευρωπαϊκό «χρηματιστήριο». Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της κορυφαίας εφημερίδας της Γαλλίας και της Ευρώπης, της L’ Equipe, αναφέρει πώς η Τρουά θέλει τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Θρύλου. Πώς ήδη είναι σε συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Και πώς προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ένα ρεπορτάζ που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Αλλά το θέμα είναι η… συνέχεια.

Με ένα ποσό της τάξης των 5.000.000€ οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπαίνουν ούτε καν σε διαδικασία συζήτησης με τη γαλλική ομάδα. Πόσω δε μάλλον να διαπραγματευτούν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button