ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Θύρα 7 Γλυφάδας τίμησε τις “Αυτοκράτειρες”

Το τελείωμα της φετινής σεζόν για την ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ήταν κάτι παραπάνω απο συγκλονιστικό. Με τις “ερυθρόλευκες” να πετυχαίνουν μία απόλυτα συγκλονιστική ανατροπή από 0-2 στη σειρά των τελικών και με καρδιά και ψυχή να φέρνουν το 4ο συνεχόμενο στον Πειραιά. Και αυτό ήταν κάτι που αναγνωρίστηκε απο τους οπαδούς του Θρύλου.Με τη Θύρα 7 της Γλυφάδας να τιμά τις απόλυτες αυτοκράτειρες του σε μία απόλυτα ξεχωριστή βραδιά.

Μία χρονιά που θα ήταν ακόμα πιο ονειρεμένη αν δεν υπήρχε η “κλοπή “ στο Κίρισι, εκεί όπου ο Ολυμπιακός βρέθηκε μία ανάσα από την βαρύτιμη κούπα και κάποιοι, με το “έτσι θέλω” αποφάσισαν να δώσουν το Ευρωπαικό στην Κίρισι.

Και βέβαια και σε αυτή τη σεζόν ο κόσμος ήταν κοντά. Πίστευε σε αυτή την ομάδα και παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε λίγο περισσότερο άγχος για να βαφτεί το Πρωτάθλημα “Ερυθρόλευκο” η κατάθεση ψυχής και το πάθος που έβγαλαν οι Πολίστριες αναγνωρίστηκε σε υπέρτατο βαθμό.

Και αυτό το λόγο η Θύρα 7 της Γλυφάδας αποφάσισε να τις τιμήσει σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που δημιουργήθηκε με μεράκι και τεράστια Ολυμπιακή ψυχή.

Τα μέλη του συνδέσμου χάρισαν στα κορίτσια του Θρύλου ένα αναμνηστικό μπλουζάκι, ενώ τιμήθηκαν, επίσης οι Χρίστος Χρυσάνθης και Τάσσος Αγγελόπουλο που ήταν δύο φίλαθλοι οι οποίοι βρέθηκαν στο μακρινό Κίρισι, στο φετινό Final-4 της Euroleague στηρίζοντας τις προσπάθειες των κοριτσιών του Ολυμπιακού ,έχοντας μαζί τους και τη σημαία της ΘΥΡΑΣ 7 Γλυφάδας. Παράλληλα, τίμησαν και τον πιο πιστό φίλο του Ερασιτέχνη, τον Γιάννη Αλαμπασύνη, που είναι πάντα κοντά στον σύλλογο και καταδεικνύει με την παρουσία του τη μεγάλη αγάπη που έχει για τον “Δαφνοστεφανωμένο”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button