ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛΧωρίς κατηγορία

Η ΘΥΡΑ 7 δίπλα στα παιδιά [vid]

Ορισμένοι όταν ακούν τη φράση «οργανωμένοι οπαδοί», θεωρούν πώς είναι άτομα που μόνο αγαπούν την ομάδα τους. Όμως, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ειδικά η ΘΥΡΑ 7. Διότι όλοι οι σύνδεσμοι του Ολυμπιακού αναπτύσσουν έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Επιπρόσθετα και φέτος τις γιορτές θα δείξουν έμπρακτα πώς η προσφορά είναι κομμάτι της δράσης των συνδέσμων. Η ΘΥΡΑ 7 δίπλα στα παιδιά.

Ο κοινωνικός ρόλος της ΘΥΡΑΣ 7

Μία ακόμα χρονιά που οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις για να προσφέρουν λίγες στιγμές χαράς κατά τη διάρκεια των εορτών, στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και παιχνίδια. Με τη ΘΥΡΑ 7 Άργους να έχει περισσότερο οργανωτικό ρόλο σε αυτή την κοινωνική δράση. Η οποία έχει αγαστή συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες και όχι μόνο.

Μεγαλύτερη υποστήριξη φέτος

Επιπλέον, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για τη φετινή προσπάθεια. Μια και φέτος υπάρχει ακόμη πιο μεγάλη υποστήριξη από επιχειρηματίες που θα συνδράμουν σε αυτή την αποστολή αγάπης, σε σχέση με την περσινή χρονιά. Με το μότο της δράσης να είναι: «Όταν μιλάμε για παιδιά, δεν υπάρχει ταβάνι (σ.σ.: στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης)». Επίσης, μέσα από αυτή την προσπάθεια οι γονείς μπορούν μαζί με τα παιδιά τους να προσφέρουν ένα μικρό, συμβολικό παιχνίδι. Όμως έτσι θα δείξουν στα παιδιά τους την έννοια της προσφορά και τη σημασία της αγάπης για παιδάκια που στερούνται βασικών αγαθών.

Προσφορά σε ιδρύματα

Ήδη τα μέλη των συνδέσμων είναι σε άμεση επικοινωνία με πολλά ιδρύματα στην Αθήνα. Με το Χατζηκυριάκειο, με το ίδρυμα «Καλός Ποιμήν», αλλά και με το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπως και με άλλα ιδρύματα. Η διαδικασία της συγκέντρωσης των αγαθών ξεκινά ουσιαστικά από την 1η Δεκεμβρίου, στα γραφεία της ΘΥΡΑΣ 7 του Άργους. Όμως ήδη πολλοί έχουν δείξει τη διάθεσή του να συνδράμουν σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια. Το ιδανικό θα είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα. Ώστε να γίνει η μεταφορά προς την Αθήνα, όσων ειδών πρώτης ανάγκης συγκεντρωθούν, στις 18 Δεκεμβρίου. Η ΘΥΡΑ 7 δίπλα στα παιδιά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button