ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η θέση του Ολυμπιακού στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ

Ισχυρός στις κληρώσεις των προκριματικών, στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας αν περάσει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ισχυρός στις κληρώσεις των προκριματικών, στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας αν περάσει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή του παρουσία θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός βέβαια εάν στις 7 ή στις 8 Αυγούστου τα νέα είναι καλά, είτε από το Τορίνο, είτε από τη Βαρκελώνη και έχει περάσει στο Final-8 της φετινής διοργάνωσης είτε η Λιόν, είτε η Νάπολι.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Θρύλος θα ενδιαφερθεί για τα προκριματικά την επόμενη ημέρα. Την 1η Σεπτέμβρη. Όταν και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι οφ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ πρέπει να αναφερθεί πώς στον τρίτο προκριματικό γύρο τα ματς είναι μονά, ενώ στα πλέι οφ διπλά. Οι ημερομηνίες είναι 15-16 Σεπτεμβρίου για τον τρίτο προκριματικά και 22-23 και 29-30 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

Όσον αφορά τώρα στον Ολυμπιακό και στη θέση του στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στους ισχυρούς είτε στη μία είτε στις δύο κληρώσεις που θα πάρουν μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν 43.000 βαθμούς και θα είναι στο γκρουπ των δυνατών και στον τρίτο προκριματικό γύρο και στα πλέι οφ.

Εάν όλα πάνε καλά και φέτος, δηλαδή περάσει ο Θρύλος και πάλι στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε στην κλήρωση που θα γίνει την 1 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, οι «ερυθρόλευκοι» θα τοποθετηθούν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button