ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Σλοβενία διεκδικεί θέση στον τελικό

Μεγάλη βραδιά η αποψινή για το βόλεϊ της Σλοβενίας. Η εθνική βόλεϊ Ανδρών της χώρας θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, στο δεύτερο ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου. Η Σλοβενία διεκδικεί θέση στον τελικό.

Η Σλοβενία θα παλέψει για τον τελικό

Λοιπόν, Τόντσεκ Στερν και Αλέν Παγένκ έχουν απόψε μια τεράστια ευκαιρία. Καθώς ένα χρόνο μετά το τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Σλοβενία και Ιταλία έχουν ακόμα ένα μεγάλο «ραντεβού». Ειδικότερα στον ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου. Αλλά το σημείο… συνάντησης είναι το ίδιο, το Κατοβίτσε της Πολωνίας. Αν και πριν από ένα χρόνο οι Ιταλοί νίκησαν 3-2 σετ στον τελικό τους Σλοβένους, απόψε είναι μια άλλη ιστορία. Διότι το κίνητρο είναι τεράστιο. Η συμμετοχή στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου. Με τους δύο «ερυθρόλευκους» παίκτες και τους συμπατριώτες τους, να έχουν ραντεβού με την ιστορία. Η Σλοβενία διεκδικεί θέση στον τελικό.

Η διεκδίκηση ενός ακόμη μεταλλίου

Συνεπώς, αν η Σλοβενία των δύο παικτών του Ολυμπιακού πάρει την πρόκριση, θα έχει κατακτήσει ήδη μετάλλιο. Διότι το εισιτήριο για τον τελικό, ισοδυναμεί με σίγουρο έπαθλο. Πέρα από αυτό, θα είναι τεράστια επιτυχία και για τη χώρα και για τους δύο παίκτες του Θρύλου. Μιας και ένας τελικός παγκοσμίου κυπέλλου ισοδυναμεί με μεγάλη διάκριση. Η απόλυτη επιτυχία, βέβαια, είναι ο τίτλος. Ωστόσο ακόμη και ο τελικός έχει την πολύ μεγάλη αξία του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button