ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η προφητεία του Κελεσίδη

14457286_764392703699800_6128291988653051376_n

Την περασμένη Παρασκευή, ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης είχε μιλήσει στην κάμερα του Redaroume.gr και είχε αναφερθεί μεταξύ των άλλων και στο ντέρμπι της Κυριακής.

Οι δηλώσεις του αυτές, που μπορούν να χαρακτηριστούν ως προφητικές, επαληθεύτηκαν χθες στο χόρτο του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ιδιαίτερα σημαντικό και αξίζει να το επισημάνουμε, ήταν η ειλικρίνεια και η ευθύτητα με την οποία ο “κέρβερος” του Ολυμπιακού είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις. Το πίστευε και το ένιωθες στο βλέμμα του. Ήταν σίγουρος πως θα δικαιωθεί για τα όσα είπε, και δικαιώθηκε.

Τι ακριβώς είπε ο Παναγιώτης Κελεσίδης; Παραθέτουμε ένα απόσπασμα:

“…Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι πολύ διαφορετικό. Αυτό είναι σίγουρο! Θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Ολυμπιακό που γνωρίζει ότι αυτά τα ντέρμπι στο Καραίσκάκη πρέπει να τα κερδίσουμε. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα θα δείξει ένα καινούριο πρόσωπο, και μην ήρθε η ώρα να ξεσπάσει κάπου ο Ολυμπιακός και μη τη πληρώσει η ΑΕΚ! Αυτό το πιστεύω που το λέω…”

Δε χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο μετά από αυτό! Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Παναγιώτη Κελεσίδη πατώντας ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button