ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πρεμιέρα του Παναθηναϊκός TV πήγε… άκλαυτη!

Κράξιμο από τους «πράσινους» οπαδούς για την αποτυχία. Έργο Αλαφούζου ήταν, τί περίμεναν;

Είχαν πάρει την τεχνογνωσία από το PAOK TV, το «αδερφό» τους κανάλι. Στο Παναθηναϊκός TV αναφερόμαστε.Οι προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει ήταν μεγάλες για τους οπαδούς τους πού τους πίστεψαν!  Αλλά η αλήθεια είναι άλλη… Παταγώδης η αποτυχία στην πρεμιέρα του. Και σε τί ματς; Στο φιλικό με το Μαρκό!

Διαδικτυακά το κανάλι έπεσε 20 λεπτά πριν τη σέντρα και επί της ουσίας δεν άνοιξε ξανά ποτέ, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Με αποτέλεσμα το ματς να προβληθεί από το «πράσινο» κανάλι στο Youtube! Αυτό θα πει… εντυπωσιακή πρεμιέρα.

Όλα τα «φώτα» εκεί έπεσαν και η αποτυχία δεν είχε προηγούμενο. Είχαν παραμυθιάσει τον κόσμο με το εγχείρημά τους και γέλασε μέχρι και το πράσινο… κατσίκι! Μέχρι και ανακοίνωση για συγγνώμη εξέδωσαν για να δικαιολογήσουν το… πετυχημένο εγχείρημά τους. Βλέπετε έπεσε πολύ κράξιμο από τους οπαδούς τους για αυτή την εικόνα, δεν μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς! Μεγάλα λόγια έλεγαν, μεγάλη αποτυχία έζησαν!

Τις προηγούμενες ημέρες δήλωναν απόλυτα έτοιμοι και στο ματς με το Μαρκό πήγαν άκλαυτοι! Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη ό,τι συνέβη. Έργο Αλαφούζου δεν ήταν και αυτό; Από την ημέρα που έχει αναλάβει τον ΠΑΟ, ότι έχει αναλάβει μόνο πετυχημένο δεν είναι. Από τη μία αποτυχία στην άλλη, το Παναθηναϊκός TV θα στέφονταν με επιτυχία;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button