ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Πόρτο δεν έχει ξεχάσει τον Σεμέδο(vid)

Θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό, αφού πρώτα ολοκληρώσει τις πωλήσεις κάποιον παικτών της.

Θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό, αφού πρώτα ολοκληρώσει τις πωλήσεις κάποιον παικτών της.

Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο κυκλοφορεί πολύ στην πατρίδα του, το φετινό καλοκαίρι. Τα δημοσιεύματα Μέσων στην Πορτογαλία για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού είναι πολλά. Σε γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο.

Το προηγούμενο διάστημα ακούγονταν πολύ ο 26χρονος στόπερ για την Μπενφίκα. Αλλά τώρα ξαναμπήκε στο «παιχνίδι» και η Πόρτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvi24, ο Σεμέδο παραμένει ψηλά στη μεταγραφική «ατζέντα» των πρωταθλητών Πορτογαλίας. Και όχι μόνο, διότι όπως αναφέρουν και ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Πόρτο.

Πιο σωστά, δεν είχε βγει ποτέ. Άλλο αν τελευταία το όνομά του δεν ακούγονταν πολύ. Το θέμα είναι πώς οι «δράκοι» έχουν ως στόχο τον στόπερ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Πότε θα γίνει αυτό; Σε λίγο καιρό. Διότι αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα για την Πόρτο να πουλήσει κάποιους ποδοσφαιριστές της που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και να συγκεντρώσει χρήματα στα ταμεία της, για να κάνει τις κρούσεις της σε άλλους συλλόγους για τους μεταγραφικούς της στόχους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button