ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H πιο ηχηρή “φάπα” της Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό!

Με τον πλέον σκληρό τρόπο θα μάθει ο Παναθηναϊκός πως στην Ευρώπη που υπάρχουν κανόνες και εφαρμόζονται, δύσκολα μπορείς να κάνεις τα… δικά σου! Διότι εκεί δεν είναι Ελλάδα να υπάρχουν οι “γνωστοί” μηχανισμοί που δίνουν “αμνηστείες” και… non call σε συμπεριφορές και αγώνες!

Στη συνέλευση που έγινε στην Μαδρίτη στο και συναντήθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων στην Ευρωλίγκα, έδωσε το «παρών» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε ήδη!

Στο τραπέζι “έπεσαν” θέματα και ένα από αυτά ήταν η συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media. Εκεί που συνεχώς βάλλει κατά της διοργανώτριας αρχής αλλά και του προέδρου Τζόρντι Μπερτομέου. Ο ίδιος κοντολογίς, ζήτησε να του “χαρίσουν” τις τιμωρίες που του έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα!

Ο Μπερτομέου αντί να απορρίψει το αίτημά του, δέχθηκε και ζήτητσε την άποψη όλων των ομάδων, από όπου έλαβε ένα ηχηρό “όχι”! Κι αυτό γιατί όλες οι ομάδες επικαλέστηκαν τον σεβασμό προς τους κανονισμούς.

Μόλις το άκουσε αυτό, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σηκώθηκε και φώναξε πως ο Παναθηναϊκός φεύγει και πως πηγαίνει στις διοργανώσεις της FIBA ενώ πριν φύγει απευθύνθηκε και στον Τζόρντι Μπερτομέου. Ίσως με κάποια “κοσμητικά”. Η “ηρωική” έξοδος ολοκληρώθηκε με σχόλια κατά της διαιτησίας και ότι υπάρχει μία ομάδα η οποία πληρώνει για να έχει την εύνοια. Όταν όμως του ζητήθηκε να την κατονομάσει, δεν απάντησε τίποτα αφού στοιχεία δεν υπάρχουν!

Άρα, στήριξη μηδέν, και έξω από την Ευρωλίγκα! Αυτά τα “όμορφα” έγιναν στην Μαδρίτη!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button