ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πετυχημένη «συνταγή» των ερυθρόλευκων τίτλων δεν αλλάζει!

Παυλίδης, Αβραμίδου, Παντελάκης και Σταμάτη θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό με στόχο να σηκώσουν πολλές ακόμα κούπες.

Παυλίδης, Αβραμίδου, Παντελάκης και Σταμάτη θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό με στόχο να σηκώσουν πολλές ακόμα κούπες.

Μια αγωνιστική χρονιά που άλλαξε όλο το φάσμα του αθλητισμού στον κόσμο τελείωσε και μια νέα, γεμάτη νέα δεδομένα, νέες προκλήσεις, ξεκινά προσεχώς. Μια νέα χρονιά που θα μοιάζει με αχαρτογράφητα νερά. Κανείς δεν ξέρει τι θα… ξημερώσει στον πλανήτη, πόσω μάλλον στον χώρο του αθλητισμού. Παρά τις πολλές δυσκολίες και τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται, στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχουν το know who για να προχωρήσουν στο μέλλον με τον ίδιο τρόπο.

Ό,τι έπρεπε να γίνει έγινε. Η πετυχημένη «συνταγή» των ερυθρόλευκων τίτλων δεν αλλάζει. Παραμένει η ίδια και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πήχης για τον Θρύλο πάντα μπαίνει ψηλά. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί κανείς που υπηρετεί τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας με κάτι λιγότερο από όλους τους εγχώριους τίτλους. Οι κινήσεις που έγιναν δείχνουν ξεκάθαρα το πλάνο για το μέλλον. Διότι οι προσθήκες και οι παραμονές στα ρόστερ φανερώνουν πώς και πάλι ο Θρύλος θα έχει ομάδες πρωταθλήτριες σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Χάρης Παυλίδης και Γιώργος Παντελάκης στο… τιμόνι και τον πάγκο. Άλκηστη Αβραμίδου και Εβίνα Σταμάτη αρχηγοί των ομάδων πόλο Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών, αντίστοιχα, στην πρώτη γραμμή και πάλι. Με την ηγετική τους παρουσία στην πισίνα, στο παρκέ και τα αποδυτήρια. Συνεχίζουν στις ομάδες του. Θα είναι εκεί και τη νέα σεζόν, για να κάνουν στο φινάλε αυτό που έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια και δεν θα το βαρεθούν ποτέ. Να σηκώνουν την μια κούπα μετά την άλλη, να κατακτούν Πρωταθλήματα και Κύπελλο με το σκουφάκι και τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αυτό είναι το στίγμα και για νέα αγωνιστική σεζόν. Σε ορισμένα τμήματα οι κινήσεις έχουν γίνει, έχουν ανακοινωθεί. Στο βόλεϊ Ανδρών, στο βόλεϊ Γυναικών, στο πόλο Ανδρών. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, υπό τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, υλοποιήθηκε και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Τα πολλά λόγια είναι περιττά, αλλά μέσα στο τάραφλεξ και στην πισίνα θα φανεί και πάλι ποια ομάδα είναι η καλύτερη, η πιο δυνατή, ποια ομάδα θα σαρώσει τους τίτλους. Ίσως να είχε υπάρξει μια μικρή ανησυχία στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για τις ομάδες στο πόλο Γυναικών και στο μπάσκετ Γυναικών.

Σ το πόλο Γυναικών, η σεζόν τελείωσε πριν από λίγες ημέρες με τα κορίτσια να κατακτούν αήττητες το νταμπλ. Ο προπονητής των τίτλων και η αρχηγός των επιτυχιών συνεχίζουν στον Ολυμπιακό. Η νέα χρονιά θα βρει και τον Χάρη Παυλίδη και την Άλκηστη Αβραμίδου στον Θρύλο. Πάντα εκεί, στην πρώτη γραμμή, να δίνουν τη δική τους «μάχη» που έχει ως αποτέλεσμα την ερυθρόλευκη Αυτοκρατορία και στο γυναικείο πόλο. Παράλληλα, ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και σιγά-σιγά θα παίρνει «σάρκα και οστά».

Από την άλλη, στο μπάσκετ Γυναικών τόσο ο Γιώργος Παντελάκης όσο και η Εβίνα Σταμάτη θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στα παρκέ. Για να συνεχίσει ο Θρύλος στο μπάσκετ Γυναικών τα αήττητα νταμπλ, πετυχαίνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ συνεχόμενων νικών στο άθλημα! Εδώ και πολύ καιρό, σε συνεργασία με τη διοίκηση, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις. Το ρόστερ έχει συμπληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και μπαίνουμε στην περίοδο των ανακοινώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button