ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ομάδα πόλο γυναικών βάζει πιο ψηλά τον πήχη

Οι μεταγραφές των Ξενάκη, Κρίστμας και Σλίκινγκ δείχνουν το πλάνο για την παραμονή στην κορυφή της Ευρώπης και ένα ακόμα τρεμπλ.

Μετά από έξι χρόνια, ο Ολυμπιακός έφτασε το 2021 στην κατάκτηση της LEN Euroleague. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης ολοκλήρωσαν μαγικά μια πολύ δύσκολη χρονιά, κατακτώντας επίσης το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Σούπερ σεζόν με τρεμπλ για τις «ερυθρόλευκες». Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Το πλάνο των ανθρώπων του Θρύλου δεν είναι πλέον η κορυφή, αλλά η παραμονή εκεί. Πώς θα γίνει αυτό; Μα με τον σωστό τρόπο. Με τις προσθήκες στο ρόστερ ποιοτικών πολιστριών που θα αυξήσουν κι άλλο τη δυναμική του Ολυμπιακού.

Μέσα σε λίγες ημέρες ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την Έλενα Ξενάκη, την Κίρα Κρίστμας και την Μπριγκίτε Σλίκινγκ. Τρεις πολύ δυνατές μεταγραφές που κάνουν ακόμα πιο «γεμάτο» το ρόστερ του Ολυμπιακού. Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» διαθέτουν ένα από τα κορυφαία δίδυμα στη θέση του φουνταριστού στην Ευρώπη, με τις Ξενάκη και Μυριοκεφαλιτάκη. Παράλληλα, η αριστερόχειρας Κρίστμας και η Σλίκινγκ θα βοηθήσουν περισσότερο στο κομμάτι της καλής περιφερειακής αγωνιστικής συμπεριφοράς. Καλύπτοντας ιδανικά τα κενά που θα δημιουργηθούν από την αποχώρηση από την ενεργό δράση των Αβραμίδου και Τσουκαλά.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού παραμένει εξίσου δυνατή, ίσως και περισσότερο σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Στο δρόμο για να παραμείνει στην ελίτ του ευρωπαϊκού χώρου. Είναι δεδομένο πώς ο Χάρης Παυλίδης και οι παίκτριές του είναι «πεινασμένες» για νέες επιτυχίες, για νέες διακρίσεις. Θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να διατηρήσουν τα σκήπτρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο συναγωνισμός θα είναι ακόμα πιο μεγάλος αλλά, όπως και να το κάνουμε, όταν μια ομάδα είναι μπολιασμένη για να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους, αυτό θα κάνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button