ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μικροεπέμβαση του Ελ Αραμπί

Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να αφήσει εκτός αποστολής τον Γιουσέφ δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα τραυματισμού, στο δάχτυλο του χεριού, που είχε ο Μαροκινός. Η μικροεπέμβαση του Ελ Αραμπί.

Δεν υπήρχε θέμα με τη συμμετοχή του Ελ Αραμπί

Ο Μαροκινός υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε μια επέμβαση στο δάχτυλο του χεριού του. Είχε υποστεί ρήξη τένοντα δαχτύλου αριστερού χειρός. Ήταν κάτι προγραμματισμένο μεν, αναγκαίο δε. Για να ξεπεράσει ο Ελ Αραμπί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό αφενός, αλλά ούτε κάτι ικανό να τον κρατήσει εκτός δράσης. Μάλιστα, ο Χρήστος Θέος που υπέβαλλε σε αυτό το μίνι-χειρουργείο τον Γιουσέφ είχε φροντίσει για όλα.

Ο Ελ Αραμπί, μάλιστα, πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση. Δεν υπήρχε κανένα απολύτως θέμα. Αν ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσιζε να τον έχει στην αποστολή, θα μπορούσε να το κάνει. Διότι ο Μαροκινός επιθετικός θα μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά, χωρίς να έχει την παραμικρή ενόχληση. Εξάλλου, ένας μικροτραυματισμός στο δάχτυλο του χεριού, δεν μπορεί να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή, ειδικά επιθετικό, εκτός δράσης.

Η απόφαση του Μαρτίνς για τον Γιουσέφ

Ο Πέδρο αποφάσισε λοιπόν να τον αφήσει εκτός αποστολής. Ο λόγος ήταν για να τον προφυλάξει. Πιο σωστά, για να μην τον καταπονήσει κι άλλο. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η απόφαση είναι 100% του Πορτογάλου προπονητή. Διότι ο Ελ Αραμπί θα μπορούσε να αγωνιστεί και στη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό, χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Η ιστορία θα δείξει τελικά αν έκανε καλά ο Μαρτίνς ή όχι. Διότι ο Μαροκινός σέντερ φορ θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικός και χρήσιμος, ακόμα κι ως εναλλακτική λύση από τον πάγκο. Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν νίκη, για να ανατρέψουν την ήττα 3-2 στη Λιβαδειά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button