ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κόνιασπορ προχωράει για τον Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν είναι σε φόρμα τον τελευταίο καιρό. Στα τελευταία τρία ματς της Κόνιασπορ έχει σκοράρει. Με τη Χατάισπορ, την Μπεσικτάς και την Ουμρανίγεσπορ. Γεγονός που έχει ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του. Η Κόνιασπορ προχωράει για τον Χασάν.

Η Κόνιασπορ προχωράει για την αγορά του Χασάν

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Αιγύπτιου σέντερ φορ με την τουρκική ομάδα δεν περνούν… απαρατήρητες. Θυμίζουμε πώς ο Αχμέντ έχει παραχωρηθεί δανεικός στην τουρκική ομάδα από τον Ολυμπιακό. Στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022. Με τους ανθρώπους της Κόνιασπορ να κάνουν σκέψεις και να προχωρήσουν για την απόκτησή τους, ακόμα και νωρίτερα από το καλοκαίρι που έρχεται. Η Κόνιασπορ προχωράει για τον Χασάν.

Στις τάξεις της τουρκικής ομάδας υπάρχει η διάθεση να ξεκινήσει τις επαφές με τον Ολυμπιακό για την αγορά του Αιγύπτιου σέντερ φορ. Διότι χρειάστηκε ένα εύλογο διάστημα για να προσαρμοστεί στην Κόνιασπορ. Από τη στιγμή που το έκανε, έχει αρχίσει να αποδίδει. Το βασικότερο… Έχει αρχίσει να σκοράρει. Ήταν, δε, εκείνος που με γκολ στο τέλος χάρισε το τρίποντο στην Κόνιασπορ, στο ματς με την Μπεσικτάς.

Το πλάνο των «ερυθρόλευκων» για τον Χασάν

Στον Ολυμπιακό δεν θα ήταν αρνητικοί στην παραχώρηση του Αιγύπτιου σέντερ φορ. Το μοναδικό που θα πρέπει, πάντως, να συμβεί είναι ένα. Η πρόταση της Κόνιασπορ να ικανοποιήσει, όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, τους πρωταθλητές Ελλάδας. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Το δίδυμο του Ελ Αραμπί με τον Τικίνιο κάνουν τη δουλειά τους και αυτό αποτυπώνεται στα γκολ που σκοράρουν τη φετινή σεζόν. Με την… απουσία του Αιγύπτιου από το ρόστερ του Ολυμπιακού να περνά απαρατήρητη. Αν, λοιπόν, η τουρκική ομάδα ανταποκριθεί στα «θέλω» του Θρύλου, το θέμα θα κλείσει θετικά και για τους δύο συλλόγους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button