ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Επιτροπή Εφέσεων τα είδε ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ!

Οι εικόνες αυτές είναι από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Όλοι είδαν στα αίσχη που έγιναν στο ΟΑΚΑ! Ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Ξύλο με την Αστυνομία. Δακρυγόνα, φωτιές, ρίψεις αντικειμένων -μέχρι και τραυματισμός παίκτη στο κεφάλι! Καταστροφές και φθορές στο γήπεδο, στο ταρτάν, στις κερκίδες! Διακοπή του ματς και πολλά διάφορα. Αρχικά ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν τόσο με ποινή της έδρας όσο και πρόστιμο. Αλλά στα χρόνια της «εξυγίανσης» όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη!  Η Επιτροπή Εφέσεων τα είδε ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ!

Όσο υπάρχει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ…

Σάμπως είναι η πρώτη φορά. Αλλά με την απόφαση αυτή ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Εκεί όπου πρωτόδικα ο μεν ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, ο δε Παναθηναϊκός με δύο, τώρα οι ποινές τους «εξαφανίστηκαν»! Εξάλλου, μάλλον στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τα είδαν όλα ΑΨΟΓΑ. Διότι μέσα σε λίγες ημέρες, αρχικά απάλλαξαν τον Παναθηναϊκό και μετά τον ΠΑΟΚ για τα αίσχη στον περσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Πράγματι οι δύο και τρεις αγωνιστικές «εξαφανίστηκαν». Ας είναι καλά στην Ομοσπονδίας. Η Επιτροπή Εφέσεων τα είδε ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ!

Όλα ήταν άψογα τελικά – Τσάμπα ταλαιπωρήθηκαν οι δύο ομάδες

Επομένως, η «εξυγίανση» έδειξε πώς είναι εδώ! ‘Έδειξε πώς έχει τη δική της οπτική γωνία στα θέματα. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν επεισόδια, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχαν διαφορετική θεωρεία. Για τα μέλη της, δεν έγινε κάτι. Το ξύλο, οι φωτιές, οι συμπλοκές με την Αστυνομία, οι καταστροφές ήταν λες και δεν έγινε.

Επομένως μήπως να ζητήσουν και συγγνώμη στις δύο ομάδες που τις κάλεσαν σε απολογία και τις τιμώρησαν πρωτόδικα! Ρε μπας και τις ταλαιπώρησαν τζάμπα. Εν τω μεταξύ, το μόνο που δεν είπαν από την Εφέσεων είναι πώς δεν έγινε τίποτα! Καθώς έτσι θα υποτιμούσαν τη νοημοσύνη του φίλαθλου κοινού. Πάλι καλά που δεν «έσβησαν» και τα πρόστιμα. Γιατί αλλιώς δεν θα θέλαμε μόνο ψυχίατρο! Θα θέλαμε και οφθαλμίατρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button