ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η δικαίωση της ηγεσίας του Ολυμπιακού

Ένα από τα μεγαλύτερα project για την ηγεσία του Ολυμπιακού, ένα από τα μεγαλύτερα οράματα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα να βγάζει παίκτες από τα «σπλάχνα» του. Να υπάρχουν παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας. Αν μάλιστα είναι και παιδιά που έχουν ξεκινήσει και από τις Σχολές του Θρύλου, τότε ακόμα καλύτερα για όλους στο σύλλογο. Η δικαίωση της ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Πρωταθλητές προερχόμενοι από το Δίκτυο Σχολών

Όχι ένας και δύο, αλλά έξι ποδοσφαιριστές που το απόγευμα της Τετάρτης κατέκτησαν το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ15 του συλλόγου, στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, έχουν αναδειχθεί μέσα από το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού. Παιδιά του μεγαλύτερου δικτύου σχολών στην Ελλάδα! Ας δούμε αναλυτικά ποιοι είναι αυτοί και από πού προέρχονται. Ο Νικόστρατος Ζουριδάκης από τη Σχολή Ρέντη. Οι Βασίλειος Καρκατσάλης και Γιώργος Φράγκος από τη Σχολή Αλίμου. Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης από τη Σχολή Πύργου. Και τέλος, ο Σάββας Σκουρόπουλος και ο Χρήστος Μιχαηλίδης από την Σχολή Ηλιούπολης.

Το όνειρο πολλών παιδιών γίνεται πραγματικότητα

Η διαδικασία αυτή, του Δικτύου Σχολών, έχει πολλαπλή ανάγνωση. Πρώτο και σημαντικότερο. Όποιο παιδί έχει ταλέντο, θα έχει και πολλές ευκαιρίες. Αν δείξει μέσα από τη Σχολή που κάνει τα πρώτα του βήματα πώς έχει προοπτικές, στάσιμος δεν θα μείνει σε καμία περίπτωση. Δεύτερο. Το δικαίωμα στο όνειρο. Όλα αυτά τα παιδιά που φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα με την ομάδα από μια Σχολή, προβιβάζονται όταν μετακινούνται στην Ακαδημία. Είναι πια μέλη του Ολυμπιακού και το δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο. Οι Σχολές θέλουν να δείξουν με τον τρόπο λειτουργίας τους ότι ευκαιρίες θα έχουν όλοι. Αρκεί να δουλέψουν σωστά, να πάρουν τις βασικές αρχές και να αναζητήσουν το κάτι παραπάνω. Έξι παιδιά από τις Σχολές αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας με την ομάδα Παίδων του Θρύλου. Η δικαίωση της ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button