ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Άρτα «αγκάλιασε» τον Ολυμπιακό

Άψογη φιλοξενία και θερμό καλωσόρισμα από τη νέα σχολή ποδοσφαίρου του Θρύλου στην Άρτα.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με τον Βασίλη Νάνο επισκέφθηκαν τη νέα σχολή ποδοσφαίρου του Θρύλου.

Ο υπεύθυνος των «ερυθρόλευκων» Ακαδημιών και προπονητής της Κ19, μαζί με τον υπεύθυνο του δικτύου σχολών βρέθηκαν στην Άρτα και έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό τόσο από τους ανθρώπους της νέας σχολής, όσο και από τους τοπικούς φορείς. Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν αρχικά στο χωριό Πέτα του Δήμου Νικολάου Σκουφά, συναντώντας και συζητώντας με τη δήμαρχο, Ροζίνα Βαβέτση για τα δεδομένα του κορωνοϊού, το άνοιγμα των σχολείων και τα μέτρα προστασίας, ενώ υπήρξε σχετική ενημέρωση για την έναρξη λειτουργίας της σχολής στην Άρτα. Καθώς και για τις προοπτικές συνεργασίας και αξιοποίησης των αθλητικών κέντρων του δήμου.

Αντώνης Νικοπολίδης και Βασίλης Νάνος βρέθηκαν στη συνέχεια στο χώρο που στεγάζεται η νέα σχολή του Θρύλου, με τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού Αντώνη Κασδοβασίλη και τον Περικλή Σπυράκο να τους υποδέχονται. Αφού πραγματοποίησαν ξενάγηση στους χώρους της σχολής, στη συνέχεια παρέδωσαν υλικό στις Μαρία Μαργώνη, Ζέτα Μαργώνη και Δημήτρη Ντασκαγιάννη, στελέχη της σχολής.

Πραγματοποιήθηκαν ακόμα συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Άρτας Καλλίνικο αλλά και με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Ευάγγελο Χαρμπή, με τον οποίο υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού καθώς και για την ασφαλή επιστροφή τόσο στα σχολεία όσο και στις ακαδημίες.

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς δεσμεύτηκε για υποστήριξη των διοργανώσεων που πρόκειται να πραγματοποιήσει η σχολή της Άρτας ενώ στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο διάλογος με τον δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με την ανακατασκευή νέων γηπέδων ποδοσφαίρου στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button