ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η απονομή στις πρωταθλήτριες Νέες-Γυναίκες [vid]

Δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν τα αντίστοιχα της Βουλιαγμένης. Κι αν το σαββατιάτικο ματς απλά ήταν αυτό που καθόρισε την πρώτη θέση στον όμιλο, το κυριακάτικο καθόρισε τον τίτλο. Οι «ερυθρόλευκες» απέδειξαν πώς ήταν η καλύτερη ομάδα. Το απέδειξαν από την αρχή ως το τέλος και δικαίως πήραν τον φετινό τίτλο. Η απονομή στις πρωταθλήτριες Νέες-Γυναίκες.

Η ώρα των μεταλλίων και της κούπας

Μετά τη νίκη 6-5 στον τελικό έφτασε η μεγάλη στιγμή. Πρώτα των μεταλλίων και μετά του τροπαίου. Η Κέλυ Αραούζου, μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, τα έδωσε στις κοπέλες του Θρύλου. Κατά σειρά τα παρέλαβαν η Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, η Μαρία Μαργαρίτη, η Ζωή Τζωρτζακάκη, η Χριστίνα Σιούτη, η Φωτεινή Τριχά, η Νεφέλη Χαλδαίου, η Σοφία, Τορνάρου, η Δέσποινα Δρακωτού, η Αμαλία Χριστοδούλου, η Δήμητρα Θεοφανοπούλου, η Μυρτώ Υφαντή, η Αικατερίνη Χριστοδούλου, η Χριστίνα Κωτσάκη, η Ελένη Λυγούρα και η Μαρία Παπαδοπούλου. Η απονομή στις πρωταθλήτριες Νέες-Γυναίκες.

Το σήκωσαν και βούτηξαν στην πισίνα

Μετά τα μετάλλια στα κορίτσια του Στέργιου Τοροσιάδη, ακολούθησε η απονομή. Όλες μαζί οι νεαρές πολίστριες του Ολυμπιακού και η αρχηγός Νεφέλη Χαλδαίου ήταν εκείνη που σήκωσε αρχικά το κύπελλο του πρωταθλητή. Για να ακολουθήσει η καθιερωμένη βουτιά μέσα στην πισίνα. Με τις «ερυθρόλευκες» να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Και επειδή ήταν τόσο πολύ χαρούμενες άρχισαν να τραγουδούν «Άντε Γειά, άντε γειά, πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button