ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ παίρνει Σεμέδο

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. Διότι όλα δείχνουν πώς ο «βραχνάς» του Σεμέδο θα τελειώσει για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Γιατί η Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου αμυντικού. Καθώς έχει καταθέσει πρόταση 3.000.000 € για το 50% του Πορτογάλου στόπερ. Με τον Ρούμπεν να έχει ήδη ταξιδέψει στη Ντόχα, για να τελειώσει τη μεταγραφή του. Η Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ παίρνει Σεμέδο.

Συμφωνία με Αλ Ντουχαΐλ για τον Σεμέδο

Η ομάδα του Κατάρ κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο. Λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» θα την κάνουν αποδεκτή. Για την ακρίβεια αυτή αφορά το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια, το αντίτιμο είναι 3 εκατομμύρια ευρώ. Με άλλα λόγια, στόχος ήταν η πώληση του 28χρονου στόπερ. Κατά συνέπεια να μην δοθεί εκ νέου δανεικός, όπως είχε γίνει το προηγούμενο εξάμηνο στην Πόρτο! Με άλλα λόγια, η μεταγραφή μπορεί να τελειώσει μέσα στο προσεχές διήμερο. Η Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ παίρνει Σεμέδο.

Ο Σεμέδο είναι στη Ντόχα του Κατάρ

Επιπλέον, ο Πορτογάλος αμυντικός έχει άδεια και ταξίδεψε στη Ντόχα του Κατάρ. Για τις τελικές συζητήσεις με την Αλ Ντουχαΐλ. Ώστε να τα βρει σε όλα τα επίπεδο. Ύστερα να υπογράψει στην αραβική ομάδα. Ακολούθως να τεθεί στη διάθεση του Ερνάν Κρέσπο. Ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον σύλλογο της Ντόχα. Αν και όλα δείχνουν πώς δεν θα «χαλάσει». Άρα είναι πια θέμα… ωρών να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή. Στη συνέχεια θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Ωστόσο είναι μια συμφωνία που ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button