ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Greeks do it better

Πολλές φορές στην εκπομπή του ραδιοφώνου ,είτε με μειλ, είτε στο Facebook παρατηρώ μία  απίστευτη ροπή και αγάπη για τους ξένους παίκτες και την απόλυτη αποστροφή στους Ελληνες παίκτες. Είναι μία παθογένεια που πρέπει να σταματήσει .

Σε όλες τις ομάδες αυτός  που τα ακούει περισσότερο είναι ο Ελληνας ποδοσφαιριστής. Είτε τον λένε Μάνταλο, είτε Μασούρα ,είτε Χατζηγιοβάννη ,είτε Πέλκα. Τραγικό όμως!

Δεν θα ασχοληθώ με τις άλλες ομάδες αλλά με τον Ολυμπιακό και αυτούς που έχουν φαγωθεί με τον Φορτούνη,τον Μπουχαλάκη ,τον Μασούρα.   Είναι χαζό να μην καταλαβαίνει κανείς ,ότι πέρα απο τους ξένους -προσωπικότητες, σημαντικά γρανάζια στην εξαιρετική πορεία της ομάδας φέτος  είναι οι Ελληνες. Τσιμίκας,Μπουχαλάκης,Μασούρας  είναι κομβικοί φέτος, ενώ ο μεγάλος άτυχος της σεζόν είναι ο Φορτούνης που κάνει αγώνα για να επιστρέψει και να επανέλθει στα στάνταρ του .

Οι Ελληνες είναι εν πολλοίς και παίκτες -ψυχολογίας.  Θέλει μεγάλη καρδιά και να είσαι μεγάλος γραψα……στης η να αρνείσαι να ακούς τα πάντα  που ακούγονται η να μην διαβάζεις αυτά που γράφονται και να μην επηρεάζεσαι, Κάποιοι λίγοι ίσως. Οχι όλοι.

Οπως το 1999 ,όπως το 2004, το 2008-9 ή το 2012 ,έτσι και τώρα  υπάρχουν Ελληνες παίκτες  που αποτελούν σταθερά κομμάτια της ενδεκάδας. Ας σταματήσουμε να τους αποδομούμε και να τους μειώνουμε γιατί κάποιοι απο αυτούς, αν όχι όλοι , είναι απο κούνια Ολυμπιακοί και την πονάνε τη φανέλα!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button