ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Grande Capitano, Chori!

Τον αγαπάμε! Βρίσκεται από το 2013 στην ομάδα μας και χαιρόμαστε πάντα να τον βλέπουμε μέσα στο γήπεδο με την φανέλα που χει πάνω της τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Ο λόγος φυσικά για τον μεγάλο αρχηγό, Τσόρι Ντομίνγκεζ, τον οποίο είδαμε και πάλι να αγωνίζεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα. Πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστή και εξαιρετικού ανθρώπου. Περίμενε υπομονετικά παρά τις δύσκολες συγκυρίες που είχαν διαμορφωθεί για εκείνον από τον προηγούμενο προπονητή.

Όμως ο Τσόρι δούλευε κάθε μέρα γνωρίζοντας πως θα ξανάρθει η μέρα που θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού και θα ξαναπατήσει στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Και έγινε χθες με τον Ατρόμητο!

Έπαιξε μαχητικά, έβγαλε τις μπαλιές του, πήρε τις προσπάθειες του και μάλιστα παραλίγο να χριστεί και σκόρερ νωρίς νωρίς στο παιχνίδι.

Αντικαταστάθηκε πολύ σωστά από τον Βασίλη Βούζα καθώς μετά από τόσο καιρό ήταν βέβαιο πως χρειάζεται τον χρόνο του για να ξαναγίνει όπως ήταν! Και θα ξαναγίνει γιατί δουλεύει με την ψυχή του, αγαπώντας πολύ αυτό που κάνει.

Τι ήταν όμως πιο σημαντικό;

Μπορεί να το αντιληφθεί όποιος άκουσε τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο Τσόρι παραδέχθηκε πως παραπάνω από τον ίδιο είναι η ομάδα. Ευτυχισμένος ήταν και είχε κάθε λόγο να είναι μιας και επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, αλλά τον ευχαρίστησε πολύ περισσότερο που η ομάδα νίκησε και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Και τέτοιες δηλώσεις τις λέει και τις εννοεί μόνο ένας πραγματικός αρχηγός. Ένας αρχηγός όπως ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, που είτε βρίσκεται μέσα στο γήπεδο είτε στην εξέδρα έχει τον τρόπο να συσπειρώνει τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τον κόσμο.

Για αυτό κι οι φίλαθλοι του ανταπέδωσαν αυτό το καλό με το πιο εγκάρδιο χειροκρότημά τους και το όνομά του να γίνεται σύνθημα για μία ακόμη φορά αυτήν την τετραετία στο Καραϊσκάκη… “Τσόρι Ντομίνγκεζ… Τσόρι Ντομίνγκεζ…”.

Ένας αληθινός αρχηγός! Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, ένας σπουδαίος άνθρωπος!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button