ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γραφικότητα χωρίς όρια!

Νταμπλούχοι Ελλάδας έγραφαν στις φανέλες τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Έννοια που δεν έχουν γευτεί ποτέ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει πανηγυρίσει ήδη 17 νταμπλ…

 

Τελικά φαίνεται ότι η γραφικότητα, αλλά και η έλλειψη στοιχειώδους ποδοσφαιρικής παιδείας είναι έννοιες απόλυτα ταυτισμένες με τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ! Σε όλες τις εκφάνσεις.

Οι άνθρωποι που ούτε να πανηγυρίσουν δεν ξέρουν, μέσα στην όλη τους «παραζάλη» για την κατάκτηση του έκτου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία τους (σ.σ. την στιγμή, όπου ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει 27 τρόπαια!) τί έκαναν; Φόρεσαν φανέλες πάνω στις οποίες αναγράφονταν μία λέξη, μία έννοια την οποία δεν έχουν γευτεί ΠΟΤΕ στην ιστορία τους;

Ποια ήταν αυτή; Το … νταμπλ 2018!
Ναι καλά διαβάσατε. Νταμπλούχοι… Πάνω στην στενοχώρια τους που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα που τους το χάριζε σκανδαλωδώς η Κυβέρνηση και η … δική τους ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, θεώρησαν σωστό να γράψουν πανω στις φανέλες τους αυτ΄τη λέξη,. Αυτή την έννοια που δεν ξέρουν πραγματικά τί σημαίνει!

Γιατί πολύ απλά τις χρονιές που πήραν τα δύο μόλις πρωταθλήματα που κοσμούν την φτωχιά τους τροπαιοθήκη τα μακρινά 1976 και 1985, Κυπελλούχοι Ελλάδας είχαν αναδειχθεί ο Ηρακλής του Βασίλη Χατζηπαναγή και η Λάρισα.

Με τους Θεσσαλούς μάλιστα, να τους διαλύουν στον τελικό του ΟΑΚΑ τον Ιούνιο του 1985 με το ντροπιαστικό 1-4

Γι’ αυτό οι άνθρωποι είναι ανιστόρητοι! Κι επικίνδυνα γραφικοί…

Κι όλα αυτά τη στιγμή όπου ο Αυτοκράτορας Ολυμπιακός μετράει ήδη 17 κατακτήσεις νταμπλ!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button