Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γράφει ιστορία ο ΜακΚίσικ!

Ο Αμερικανός γκαρντ εφόσον εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 αυτομάτως θα γίνει ο μακροβιότερος σε συνεχόμενη θητεία ξένος παίκτης του Ολυμπιακού ξεπερνώντας τους Μιλουτίνοφ, Ινιάγκι Ντε Μιγκέλ και Ματ Λοτζέσκι.

Έριξε άγκυρα στο Μεγάλο Λιμάνι ο Σακίλ ΜακΚίσικ βάζοντας φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στο νέο κλειστό διετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος!
Εξέλιξη, που ήθελαν διακαώς όλο το προηγούμενο διάσημα και οι δυο πλευρές και η οποία καθιστά αυτομάτως πανίσχυρο τον Ολυμπιακό και των επόμενων χρόνων! Με το να ποντάρει σ’ έναν παίκτη, που έχει «δεθεί» πάρα πολύ με την ομάδα και παράλληλα, η προσφορά του είναι ανεκτίμητη στο πέρασμα των τριών ετών και δύο μηνών, όπου ήδη φοράει τα «ερυθρόλευκα», καθώς είναι πάρα πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το όνομα του Σακίλ Μακκίσικ, έρχεται να γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα στην νεότερη ιστορία των νταμπλούχων Ελλάδας Κι αυτό διότι, εφόσον ο 33χρονος άσος το εξαντλήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2025 , αυτομάτως θα γίνει ο μακροβιότερος ξένος, που έχει φορέσει την ένδοξη ερυθρόλευκη φανέλα σε συνεχόμενη θητεία, Κι αυτό διότι αυτομάτως θα συμπληρώσει αισίως 5 χρόνια και 4 μήνες καθώς είχε αποκτηθεί τον Φεβρουάριο του 2020!
Σε μία τέτοια περίπτωση, ο ΜακΚίσικ θα ξεπεράσει το ρεκόρ που έχουν καταγράψει οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ινιάκι Ντε Μιγκέλ και Ματ Λοτζέσκι. Ο μεν Σέρβος που είχε αποκτηθεί το καλοακίρι του 2015 έκλεισε  πενταετία στον Θρύλο (2015-2020), πριν συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σε ό,τι αφορά τον Ισπανό Ινιάκι Ντε Μιγκέλ, φόρεσε τα ερυθρόλευκα το διάστημα 1999 -2003 , ενώ ο Αμερικανοβέλγος Λοτζέσκι είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2013 από την Οστάνδη κατόπιν εισήγησης του Γιώργου Μπαρτζώκα (!) και έμεινε ερυθρόλευκος μέχρι το καλοκαίρι του 2017, πριν μετακινηθεί για μία διετία στον Παναθηανίκό (2017-20190 κι εν συνεχεία στην ΑΕΚ…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button