ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γουστάρουμε παίκτες σαν τον Ελ Αραμπί

Τρία χρόνια στον Ολυμπιακό. Τρία πρωταθλήματος. Η στατιστική του περιλαμβάνει 151 ματς και 78 γκολ. Με τον Μαροκινό σέντερ φορ να επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα. Όπως και έγινε τελικά. Νέο συμβόλαιο ως το 2024. Μια συμφωνία που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Γιουσέφ ήθελε να συνεχίσει στο Θρύλο, ο Θρύλος ήθελε να τον διατηρήσει στο δυναμικό του. Είναι αλήθεια ότι ήταν κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Επιπλέον, η ουσία είναι μία. Γουστάρουμε παίκτες σαν τον Ελ Αραμπί.

Ο Ελ Αραμπί κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού

Μέσα σε μια τριετία ο Μαροκινός πέτυχε 78 γκολ. Δηλαδή 26 γκολ ανά σεζόν! Αξίζει να σημειωθεί πώς ορισμένοι ήταν αντίθετοι με την ανανέωση του συμβολαίου του. Το… επιχείρημά τους ήταν η ηλικία του! Τί σημαίνει πώς ο Ελ Αραμπί είναι 35 χρονών; Τίποτα απολύτως. Ένας παίκτης που κάθε χρόνο βάζει 26 γκολ, δεν έχει θέσει στον Ολυμπιακό; Ειδικότερα ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε να παραμείνει στην ομάδα. Μολονότι είχε προτάσεις από αλλού στα χέρια του. Ουσιαστικά, όμως, δεν τις εξέτασε ποτέ στα σοβαρά. Γιατί ήθελε να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα. Όντως αυτό έγινε! Διότι είναι, πλέον, κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Αυτούς τους παίκτες γουστάρουμε

Το συμβόλαιό του δεν το είχε υπογράψει ακόμα. Εντούτοις, επέλεξε να είναι στο Ρέντη από την αρχή της προετοιμασίας. Να μην λείψει ούτε μια ημέρα. Με άλλα λόγια έδειξε πόσο πολύ ήθελε να παραμείνει στην ομάδα. Το θέμα με τις υπογραφές ήταν μεν διαδικαστικό, ωστόσο έδειξε πώς ήθελε να είναι στην ομάδα. Με την κίνησή του. Αδιαμφισβήτητα δείγμα παίκτη που του αρέσει να είναι στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να κάνει μερικές ημέρες διακοπές παραπάνω. Όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά ήταν στις προπονήσεις από την αρχή. Στην τελική αυτό δεν θέλουμε όλοι; Τέτοιους ποδοσφαιριστές. Είναι αλήθεια ότι… Γουστάρουμε παίκτες σαν τον Ελ Αραμπί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button