ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γνωστή η κατάληξη όσων τα έβαλαν με τον Ολυμπιακό…

Μιλάμε ξεκάθαρα για πόλεμο απέναντι στον Ολυμπιακό. Το ξέρουμε, το είδαμε, το βλέπουμε και θα το βλέπουμε. Τα έχουν βάλει με τον Ολυμπιακό αλλά δεν θα καταφέρουν να λυγίσουν ούτε τον ίδιο, ούτε τον κόσμο του.

Αν κάποιοι πιστεύουν πως με αυτές τις “πάγιες τακτικές” θα καταφέρουν να λυγίσουν τον ήδη αηδιασμένο από τα καμώματά τους, κόσμο είναι πολύ γελασμένοι. Ούτε τα δακρυγόνα, ούτε η “εχθρική” αντιμετώπιση σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων έχουν σταθεί ποτέ ικανά να διχάσουν τον κόσμο. Και δεν το λέμε εν βρασμώ ψυχής μετά τα σημερινά χημικά και το ξύλο σε πιτσιρίκια, γυναίκες και μεγάλους ανθρώπους που απλά πήγαν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Το διδάσκει η ιστορία.

Όποιος δοκίμασε να τα βάλει με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ηττήθηκε κατά κράτος. Ήρθε η στιγμή που καταποντίστηκε. Και αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει να έρθει. Όλοι αυτοί που άνοιξαν έναν άνισο πόλεμο λάσπης, βρώμας και δυσωδίας απέναντι στον μεγαλύτερο σύλλογο αυτής της χώρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Ερασιτέχνη, το ξέρουν κατά βάθος πως οι “καλές τους ημέρες” θα περάσουν ανεπιστρεπτί.

Γιατί ο Ολυμπιακός αλλά και ο λαός του δεν ξεχνά και τιμωρεί και αυτός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close