ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γλιτώσαμε το εγκεφαλικό -Θρύλε Ολε σ αγαπω!

Ενα από τα πολλά συνθήματα που θα μπορούσαν να βγάλουν οι φίλοι του Ολυμπιακού σήμερα, όσον αφορά το μπάσκετ θα ήταν κάλλιστα ο τίτλος αυτού ακριβώς του  κειμένου. Διότι σήμερα, στην κυριολεξία τα είδαμε ΟΛΑ.

Ενα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά για τον Ολυμπιακό και καταπληκτικά για τη Μονακό που εκμεταλλευόμενη την κάκιστη άμυνα των Πειραιωτών και την για ακόμα μία  φορά ευστοχία των Γάλων που αποδείχτηκαν  άξιοι αντίπαλοι για την ομάδα του Μπαρτζώκα καταθέτοντας ψυχή .

Οταν, όμως, η άμυνα έσφιξε, τα λάθη μειώθηκαν στο 90%  και οι μεγάλοι παίκτες(βλ Σλούκας-Ντόρσει) πήραν τη σκυτάλη από τους Γούοκαπ -Μακ Κισικ και Μάρτιν ,που κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα, τα πάντα πήραν το δρόμο τους και ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε στο Βελιγράδι.

Βέβαια  σε όλα αυτά μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο κόσμος που γέμισε κάθε γωνιά του ΣΕΦ και έδειξε στον Κέβιν Ντουράντ τι σημαίνει αποκάλυψη, ως έγραψε ό ίδιος εύστοχα στο twitter  παραθέτοντας και το ανάλογο βίντεο αλλά και στην πανέμορφη Εμα Στοουν .  Κυρίως όμως έστειλε μήνυμα στην Πρωταθλήτρια Εφες, πως θα είναι σκληρό καρύδι στα θέλω του Αταμάν και της παρέας του!

Αφήνω τελευταίο τον Μπαρτζώκα και του βγάζω το καπέλο. Σήμερα , ο κόουτς έβγαλε τεράστια ωριμότητα στο κοουτσάρισμα του.  Και κυρίως στα δύσκολα. Οταν μεγάλωνε η διαφορά αλλά και όταν η Μονακό άρχισε να βάζει τρελά καλάθια αλλά και όταν οι διαιτητές, προκλητικά, άφηναν τους Γάλλους να παίζουν ξύλο στην άμυνα.  Ψύχραιμος και ώριμος ο Μπαρτζώ μετέφερε όλα τα συναισθήματα στον πάγκο και τους παίκτες στο παρκέ  και αυτοί έκαναν αυτό που έπρεπε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button