ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιόβετιτς:”Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά”

Ο Στέφαν Γιόβετιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη  συνέντευξη τύπου και μίλησε  για τις λεπτιομέρειες που θα πρέπει να προσεχτούν ,απο την πλευρά των “Ερυθρόλευκων”  ούτως ώστε η ομάδα να καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Για το αν ξέρει την Φράιμπουργκ: «Ναι έχω βρεθεί 2 χρόνια στη Γερμανία. Ξέρω πολύ καλά τη Φράιμπουργκ. Είναι πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Πολύ δυνατή ομάδα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Όμως – όπως δείξαμε στο πρώτο ματς – μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Στο πρώτο ματς σκόραραν 3 φορές αλλά είχαν ίσως 3 – 4 ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι. Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό».

Για τους χαμένους βαθμούς και το εάν έχουν συζητήσει στα αποδυτήρια για την ανάγκη να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα: «Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί στο τέλος οι λεπτομέρειες σε βοηθούν να πας στον επόμενο γύρο. Σίγουρα το πρώτο ματς δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς συγκέντρωσης. Όπως είπε ο κόουτς έχουμε προοδεύσει και ωριμάσει πολύ. Αύριο θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί έτσι ώστε να μην αφήσουμε τις λεπτομέρειες να μας χαλάσουν ένα καλό παιχνίδι»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button