ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Γιατί όχι κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο!»

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διάκριση με τον Ολυμπιακό αποτελεί πόθο για τον Πέτρο Κάνδυλα.

 

Με την δίψα όλων για μία επιτυχημένη σεζόν να ξεχειλίζει εκτυλίσσεται ήδη η νέα σεζόν στην πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Με τον Πέτρο Κάνδυλα να δίνει το δικό του στίγμα: «Έχουμε μπροστά μας μια πολύ μεγάλη και δύσκολη σεζόν, ευτυχώς φέτος παίζουμε και στην Ευρώπη, θα έχουμε παιχνίδια που θα μας δυναμώσουν σαν ομάδα. Στόχοι μας όπως πάντα είναι πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ξεκινήσαμε με την κατάκτηση του Super Cup, σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση που έγινε μετά από 23 χρόνια.

Η κατάκτησή του θα μας βοηθήσει πολύ, έχεις αυτό το συναίσθημα ότι ήμασταν όλοι μαζί και πανηγυρίσαμε και θα είναι οδηγός για τη συνέχεια της σεζόν. Και για άλλες κούπες και γιατί όχι και ένα ευρωπαϊκό! Όταν σήκωσα το πρωτάθλημα, ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και θέλω να επαναληφθούν και για αυτό δουλεύουμε όλοι σκληρά. Οι παίκτες που ήρθαν φέτος έχουν δείξει στοιχεία μεγάλων παικτών, παιχνίδι με παιχνίδι θα δέσουμε όλοι μαζί όλο και περισσότερο και θα εκμεταλλευτεί η ομάδα τη ποιότητα που διαθέτουν.

Όταν συμβεί αυτό, θα παρουσιάσουμε ένα πάρα πολύ ωραίο θέαμα. Χρειάζεται χρόνος, ειδικά όταν μιλάμε για τη επίθεση, να βγουν οι αυτοματισμοί, να καταλάβει ο ένας τον άλλο, είναι πιο δύσκολο από την άμυνα. Με το φετινό ρόστερ, η ποιότητα της ομάδας έχει ανέβει αρκετά και με το πέρασμα του χρόνου, η ομάδα θα παίξει όλο και καλύτερο χάντμπολ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button