ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιάννης Αλαφούζος: «Πετάει» συνεχώς τα ευρώ του για τον Παναθηναϊκό!

Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια από τον μεγαλομέτοχο των «πράσινων».

Μετά από τέσσερις αγωνιστικής «τελειώνει» Ρόκα και Πογιάτος, που ήταν δικές του επιλογές, για να σώσει την κατηγορία.

Διότι η αποτυχία μέχρι στιγμής από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού και φέτος είναι παταγώδης. Ο Γιάννης Αλαφούζος άλλαξε προπονητή, πήρε νέο τεχνικό διευθυντή, αλλά επανέλαβε τα ίδια λάθη. Πάλι θα δώσει τόσα χρήματα για αποζημιώσεις, για να σώσει την κατηγορία. Μόλις ένας βαθμός σε τρία ματς και μόνο η Λαμία είναι πιο κάτω από τον Παναθηναϊκό.

Αποφάσισε πάλι να τα αλλάξει όλα ο Αλαφούζος. Ριζικές αλλαγές και πάλι στον Παναθηναϊκό. Και τώρα πάλι θα δώσει αρκετά χρήματα για να πληρώσει τον Πογιάτος και τον Ρόκα για να αποχωρήσουν. Δεν θα φύγουν χωρίς να πάρουν χρήματα.

Θα πρέπει να πληρωθούν και οι διάδοχοί τους. Την τελευταία ώρα ακούγεται το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ. Σίγουρα ο Ισπανός θα θέλει το κατιτίς του. Άρα ο Αλαφούζος θα βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη.

Τα ερώτημα είναι ένα. Δεν έχει μάθει τόσα χρόνια, επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη, πληρώνει συνεχώς για τις δικές του λανθασμένες επιλογές. Είχε τον Δώνη, είχε μαζέψει και πάλι τα οικονομικά της ομάδας του, αλλά πάλι άρχισε να ξοδεύει. Έφερε το «στοίχημα» Πογιάτος, τον τελειώνει πριν την παρέλαση και τώρα ψάχνει νέο προπονητή, νέο τεχνικό διευθυντή, νέο γενικό αρχηγό!

Μάλλον του αρέσει να πληρώνει. Και τώρα τρέχει για να κάνει αλλαγές, να κάνει μεταγραφές και να φτιάξει την ομάδα του, για να μην κινδυνέψει σε ό,τι αφορά την παραμονή στη Super League!

Μαθημένος να τα σκορπάει όλη την ώρα. Φαίνεται δεν έχει τί να κάνει και τα ξοδεύει έτσι… Κάνοντας συνεχώς όλη την ώρα τα ίδια λάθη. Και δεν μαθαίνει!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button