ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιάνναρος, ο συλλέκτης τίτλων!

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο πόλο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και ο πλέον αγαπητός σε όλα τα τμήματα και όλους τους φιλάθλους Γιάννης – Δημήτρης Αλαμπασύνης, δεν γινόταν να λείπει από το Παπαστράτειο! Αλοίμονο άλλωστε, αφού συγκαταλέγεται στους πλέον… τακτικούς θαμώνες της ερυθρόλευκης εξέδρας!

Ο Γιαννάρας ή Γιάνναρος, όπως τον αποκαλούν όλοι, όχι απλά δεν έχασε σχεδόν κανέναν αγώνα της ανδρικής ομάδας στο πόλο, αλλά φέτος, παρακολούθησε στην πλειονότητά τους τους αγώνες όλων των τμημάτων. Επομένως πως θα μπορούσε να λείπει από την Στέψη ενός ακόμη τροπαίου, στο οποίο άλλωστε φέρει ένα μεγάλο μερίδιο επιτυχίας. Ο φωτογραφικός φακός τον “συνέλαβε” με τους πρωταθλητές Πάβιτς, Γενηδουνιά και Εσπανιόλ.

Είναι η περίοδος αυτή που… συλλέγει τίτλους! Τόσους μάλιστα έχει ήδη δει σε όλα τα τμήματα που κοντεύει να περάσει τους… διώκτες του Ολυμπιακού!

Και φυσικά, είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους να τον βλέπουμε δίπλα στον Ολυμπιακό, πάντα στην πρώτη γραμμή τον Γιαννάρα. Έναν πραγματικό πρωταθλητή, όπως άλλωστε είναι και η ομάδα που λατρεύει!

Γιάννη, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close