ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για το μεγαλείο του Θρύλου μας!

f402580b14453a48f22553fb242a3e99_xlΗγγικεν η ώρα του ντέρμπι..Ντέρμπι; Τέλος πάντων…Τα τελευταία χρόνια μετράμε τεσσάρες -εξάρες και άλλα πολλά που χάσαμε το λογαριασμό απέναντι στο “Δικέφαλο”..Γράφει ο Redistas.

Βέβαια, το ματσάκι έρχεται σε μία δύσκολη ώρα για τον Ολυμπιακό μας.. Που έκανε την ήττα με το ΑΠΟΕΛ  και μετά την ήττα και από τη Λάρισα  μπήκε σε μία διαδικασία κρίσης. Βλέπω ότι πολλοί κράζουν τον Μπέντο . Εγώ δεν είμαι πάντως ένας από αυτούς και εξηγούμαι.

Ο Πορτογάλος ,ακόμα, δεν έχει μάθει πρόσωπα και πράγματα..Είναι σκάρτα ενάμιση μήνα στο Ρέντη ,ψάχνεται και ψάχνει.. Προσπαθεί να δοκιμάσει πράγματα με ένα ρόστερ που δεν είναι δικό του  και ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Μέχρι και πρίν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο Μπεντο έκανε τα αυτονόητα. Μετά, στη λογική του να κάνει ροτέισον και να δώσει χρόνο σε παίκτες για να τους δοκιμάσει έκανε λάθη. Και για να τα λέμε όλα και επειδή γίνεται λόγος ακόμα και για τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, μερικές φορές μέσα στο παιχνίδι ,οι παίκτες παίρνουν και τις δικές τους πρωτοβουλίες..Ετσι είναι το ποδόσφαιρο.

Στα δικά μας τώρα.. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να αποδοκιμάζονται παίκτες που φοράνε την ΙΕΡΗ Ερυθρόλευκη..Δεν με νοιάζει, αν δεν γουστάρεις φίλε της ομάδας το Ντα Κόστα, τον Μποτία ή τον  Καπίνο.. Οποιος φοράει τη φανέλα του Θρύλου είναι ΑΠΛΑ  ο καλύτερος του Πλανήτη.. Σήμερα, αυτό που που χρειάζεται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ είναι φωνή από πριν ξεκινήσει το ματσάκι μέχρι να τελειώσει και πάθος..

Για να διαλύσουμε τους…Πέστε κάτω….και τους προκλητικούς  που τολμάνε να βάζουν στο στόμα  τους τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

14483480_10154604995594874_1961672509_n

Σχετικά Άρθρα

Back to top button