ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για σένα, Βαγγελάκη

Ίσως το πιο σημαντικό φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας δίνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός, και από αγωνιστικής άποψης διότι θα αντιμετωπίσει μία πολύ δυνατή ομάδα που φέτος ήταν από τις πρωταγωνίστριες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και γιατί θα παίξει μπάλα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Απόψε στις 21.00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, Πανιώνιος και Ολυμπιακός, Ολυμπιακός και Πανιώνιος ενώνουν τις δυνάμεις τους και παίζουν μπάλα για τον μικρό Βαγγέλη Ελευθεριάδη σε ένα φιλικό τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένειά του προκειμένου να καλυφθεί μέρος από το υπέρογκο ποσό που χρειάζεται προκειμένου να μεταβεί ο μικρός στην Αμερική στις προσπάθειες του να βγει νικητής από την μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Για αυτό το λόγο, και επειδή πρόκειται για ιερό σκοπό, πρέπει όλοι να είμαστε εκεί, να δώσουμε το “παρών” για να ενισχύσουμε αυτή τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται.

Ραντεβού λοιπόν στην Νέα Σμύρνη απόψε για να δούμε την ομάδα μας να παίζει μπάλα για τον μικρό Βαγγελάκη. Οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί του και οι ευχές μας να πάνε όλα καλά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button