ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γελάνε και οι Πέτρες

Οποιος ασχολείται, έστω και επιδερμικά, με το μπάσκετ και έχει μάθει όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια  στον εν λόγω χώρο μάλλον θα  γέλαγε  με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού  ύστερα απο τη νίκη -πανάξια -γαρ των κοριτσιών του Παντελάκη σε ένα ματς που έσπαγε καρδιές.  Γράφει ο Redistas.

Δεν φτάνει που στο τελευταίο εξάλεπτο οι διαιτητές ανεχόντουσαν  το κατς  στην άμυνα των παικτριών της Καπογιάννη, τα κινητά αλά του αλήστου μνήμης ,Τζέιμς Γκιστ, σκριν , τα βήματα  που έκανε η Λεουτσάνκα 1’11 πρίν το τέλος, αλλά και το φύλλο αγώνα στο οποίο οι ρέφερι φαίνεται να εκφράζουν όχι απόφαση αλλά άποψη  για το απόλυτα εκπρόθεσμό καλάθι , οι Πράσινοι πάνε να βγούν και από πάνω . Koινώς ,συγνώμη  και για την έκφραση, φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Βέβαια όταν μιλάμε για μπασκετ και Παναθηναϊκό αλλά και φωνές  για διαιτησία τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση πιά. Μέχρι τώρα, συγνώμη, αλλά τα έχουμε δεί όλα . Ο Φάρος συνεχίζει το έργο του ,αν και τα φώτα του αρχίζουν να τρεμοπαίζουν, οι μόνιμα ευνοημένοι είναι πλέον αδικημένοι και πάμε στον 4ο τελικό του Πρωταθλήματος  στη Λεωφόρο να δούμε  τι θα δουν τα ματάκια μας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button