ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φτηνός γκεμπελισμός για την ανυπαρξία τους

Τι άλλο θα διαβάσουμε ακόμα ειλικρινά δεν ξέρω. Εχω χάσει τη μπάλα. Με πιάνει μία σκοτοδίνη. Ο Ολυμπιακός και το σερί Πρωταθλημάτων του έχει καταστρέψει την Ελλάδα και έχει πέσει τόσες πολλές θέσεις στο Ranking. Γελάνε και τα Τσιμέντα.  Γράφει ο Redistas.

Τη μία διαβάζουμε ότι ο Ολυμπιακός καταστρέφει καριέρες Ελλήνων παικτών.  Ακούστε λίστες “κατεστραμμένων” . Μήτρογλου,Σάμαρης, Σιοβας,Φετφατζίδης,Μανωλάς, Κολοβός,Ρέτσος και τώρα Τσιμίκας. Αλλά υπάρχουν και άλλοι  που παίζουν η έπαιζαν στο εξωτερικό μέσω Ολυμπιακού.  Κλάμα..

Πάμε στο άλλο αφήγημα. Ο Ολυμπιακός, λεει, φταίει για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου που μας πέρασε και η Κύπρος. Επειδή έπαιρνε τα Πρωταθλήματα και έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Και ας πούμε ότι είναι έτσι. Οι “επενδυτές” των ομάδων σας απογοητεύτηκαν τόσο  που δεν τους ένοιαζε να κάνουν καλή πορεία στο Γιουρόπα. Η ΑΕΚ, ας πούμε, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που έπαιξε έφερε ΜΗΔΕΝ βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε απο Σλόβαν ,Βίντι Εστερσούντ  και βγάζω έξω την Μπάτε η οποία είναι κλάσεις ανώτερη.

Αφού λοιπόν ρε μάγκες αισθάνεστε αδικημένοι και θεωρείτε ότι άδικα ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα Πρωταθλήματα γιατί δεν μας κάνατε εμάς ως Ελληνες και τους οπαδούς των ομάδων σας  περήφανους μέσω των  Ευρωπαικών σας αποτελεσμάτων; Να βοηθήσετε βρέ και εσείς την Ελλάδα .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button