ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φοβερός Μπαλτάκος

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ,Τάκης Μπαλτάκος συνεχίζει τις τηλεοπτικές του παρουσίες και αυτή τη φορά,μιλώντας στην ΕΡΤ 3 αναφέρθηκε στην αδυναμία της ΚΕΔ να κάνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή του Κρούζλιακ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

 

 

Το τρομερό είναι ότι ο Μπαλτάκος βροντοφωνάζει πως δεν ασχολείται με την ΚΕΔ αλλά τη μια εξηγεί εξ ονόματος Μπένετ γιατί δεν ήταν πέναλτι η φάση του Φαμπιάνο και από την άλλη λέει ότι η ΚΕΔ δεν προλαβαίνει την αλλαγή διαιτητή.

Αναλυτικά, ο Μπαλτάκος δήλωσε:

«Να αλλάξει; Δεν προλαβαίνουμε, δεν γίνεται. Και είναι ξένος διαιτητής και για να αντικατασταθεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή. Εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, δεν έχω σχέση με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέση με την ΚΕΔ. Δεν θέλω να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε να παρεμβαίνω και ούτε πρέπει κιόλας. Όμως ξέρω, επειδή έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ, ότι αυτοί οι διαιτητές επιλέγονται -τους βρίσκει να πω απλά και λαϊκά- πολύ πριν τον αγώνα. Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή. Ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ. Μπένετ το γνωρίζει αυτό, αλλά δεν βλέπω ότι υπάρχει δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε μια-δυο ημέρες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button