Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤ

Φοβερός Λαρεντζάκης!

Ιδιαίτερα καθοριστικός παρουσιάστηκε ο 29χρονος διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος κόντρα στον Παρτίζαν πετυχαίνοντας 14 πόντους και με συνεισφορά στη πολύ πιεστική άμυνα.

 

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, αλλά και πυγμή κόντρα στην Παρτίζαν, αναδεικνύοντας στοιχεία τα οποία τον χαρακτηρίζουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, Ένα από αυτά είναι η πιεστική του άμυνα…
Παράλληλα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε πολύ σημαντική συνεισφορά στην εμφατική επιστροφή των Πειραιωτών στις νίκες στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα χρειάστηκε να προηγηθεί μία δύσκολη αγωνιστική συνθήκη για τον Ολυμπιακό, που έδωσε την δυνατότητα στον 29χρονο διεθνή γκαρντ να γίνει τόσο πολύ καταλυτικός και επιδραστικός. Αυτή που αφορούσε το τέταρτο πολύ αυστηρό φάουλ που χρέωσαν οι διαιτητές στον Κώστα Παπανικολάου.
Με το που πέρασε στο παρκέ ο Λαρεντζάκης και με το σκορ στα ρευστά επίπεδα του 5-49 στο 27’ έμελλε να αναδειχθεί σε πολύ καθοριστικό παράγοντα, Στο διάστημα που αγωνίστηκε, πέτυχε 14 πόντους και με τα δύο τρίποντα που πέτυχε, συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε ο Ολυμπιακός να αποκτήσει διαφορά 12-15 πόντων και με την πορεία του ματς να την αυξάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Παράλληλα, υπήρξε από τους σημαντικότερους παράγοντες όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποχρέωσαν την Παρτίζαν σε πολύ χαμηλή παραγωγικότητα στο δεύτερο μέρος.
Σαφέστατα πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνθήκη για τον Γιώργο Μπαρτζώκα η σταθερά καλή παρουσία του 29χρονου γκαρντ. Τόσο σε δημιουργία κι εκτέλεση, όσο κυρίως στην άμυνα

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button