ΒΟΛΕΪΠΟΛΟΧΑΝΤΜΠΟΛ

Φοβερό! Ευχαριστούν για τα 1.000 ευρώ!

Οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις που διαβάζουμε για χίλια ευρώ ανά τμήμα μας φέρνουν περίεργες σκέψεις στο μυαλό…

Τρομερό! Βλέπουμε άλλα σωματεία να ευχαριστούν τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το τίποτα στην κυριολεξία. Φυσικά η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται και στη λέξη αδέσμευτα, που σημαίνει πολλά, πάρα πολλά! Για χίλια ευρώ όμως ανακοινώσεις.

Αυτό το ποσό -κι αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα- μπορεί να λύσει τόσα και τόσα θέματα; Μπορεί να αποτελέσει σωτηρία για ένα σωματείο; Είναι ικανό ποσό για να λυθούν προβλήματα; Όπως φαίνεται όχι…

Καλό θα ήταν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να μας έδινε και μια απάντηση, για το τί θα γίνει γενικότερα με τον αθλητισμό και όχι μόνο με τις προπονήσεις. Διότι είναι ξεκάθαρο πώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο σε αυτό το κομμάτι και όλα γίνονται στην τύχη. Το κυριότερο: Όσοι παίρνουν αποφάσεις, δεν έχουν καμία επαφή με το χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Σωματείο μας, με πολλαπλή συνεισφορά στον Ελληνικό αθλητισμό και την Ελληνική κοινωνία γενικότερα, με συνεχή δραστηριότητα επί σχεδόν ένα αιώνα και με καλλιέργεια περίπου σαράντα κλάδων άθλησης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εκφράσει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την πρώτη οικονομική βοήθεια στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Μεγάλη χαρά φυσικά μας δίνει και η νομοθέτηση της οικονομικής βοήθειας των ομάδων που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της πρώτης εθνικής κατηγορίας από τις δημοτικές αρχές στις οποίες ανήκουν διοικητικά, πράξη που καταδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της Πολιτείας και μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε με την καταβολή του πρώτου βοηθήματος προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, θα συνεχιστεί με αυξανόμενους ρυθμούς, από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε ο αθλητισμός να μπορέσει να επανέλθει σε ρυθμούς κανονικής άσκησης δραστηριότητας για την καλλιέργεια αθλητών και την ανάδειξη προσωπικοτήτων ωφέλιμων για την Ελλάδα και την παγκόσμια κοινότητα”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button